Healing Gong Cirkle

 

Een uniek gebeuren in de wereld van Sound Healing is dat zo’n grote groep ervaren Soundhelers samen komt om transformatie te brengen voor de deelnemers en het collectief. Tijdens deze Healing Gong Cirkle wordt je omringt en meegenomen in een zee van klank die overal vandaan komt. Door de helende klanken van de gongen, (kristallen) klankschalen en etnische instrumenten, wordt je meegenomen voorbij gedachten op reis door het universum, op reis door je eigen “Zijn” en al je lichamen.

 

In deze Healing Gong Cirkel gaan we op reis door onze chakra’s. We reizen door de verschillende lagen van onszelf en wat kom je daar tegen? Voor eenieder zal dat uniek zijn. Want niemand is hetzelfde en daarnaast is geen Gong Cirkel hetzelfde. Simpelweg omdat de groepsenergie altijd anders is en daarmee de klanken die ontstaan. De afstemming op jou als persoon en als onderdeel van de groep maakt deze reis uniek en afgestemd op jou.

 

Wat er onderweg tegen wordt gekomen mogen we omarmen en weer loslaten zodat we lichter naar huis gaan. Dat wat mij niet meer dient laat ik los. De helende resonanties die zijn afgestemd op jouw lichaam zullen je precies daar raken waar nodig is. En tegelijkertijd datgene wat je niet meer dient meenemen en transformeren, mits jij dat natuurlijk toestaat. Want waar je voor vecht mag je houden. Maar is het niet veel fijner om datgene wat je niet meer dient los te laten?

 

In deze turbulente tijd worden we vaak overladen door meer stress en belasting dan ons lichaam kan verwerken. Daardoor houden we meer ballast vast dan nodig is. Vaak simpelweg omdat we ons er niet bewust van zijn, totdat we het loslaten. We mogen ons lichaam ontdoen van deze onnodige belasting waardoor ons zelfhelend vermogen wordt ondersteunen. En natuurlijk doen we dit met behulp van de helende  klanken en trillingen van de gong.

 

Iedere reis eindigt natuurlijk met de reis terug naar het hier en nu. Terug naar de aarde waar we ons leven mogen leven. Terug naar de plek waar de echte magie gebeurt.

 

In deze unieke ruimte wordt door deze groep Soundhelers een omgeving van transformatie gecreëerd. Uniek door de ongekende resonanties van de speciale gongen waarmee wordt gewerkt die raken je precies daar waar nodig is. Wil je dit (weer) ervaren? Kijk dan hier in de agenda en schrijf je meteen in.

 

 


Heb je interesse in deze bijzondere ervaring? Kijk dan in de agenda waar en wanneer de volgende Gong Healing Cirkle is.