Ohmpunctuur protocollen en Acupunctuurpunten

 

 

In deze Masterclass leer je met de Ohmpunctuur werken op specifieke resonantiepunten gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Het zijn diverse energetische Ohmpunctuur protocollen (o.a. relax- en migrainepunten). Alles wat je tot nu toe hebt geleerd, integreer je in deze specifieke Sound Healing via de acupunctuurpunten (meridianen, chakra’s en aura). Voor de lage onderrugpijnen gebruiken we de Osteo Ohm stemvork.

 

Het is nu ook mogelijk om de kristallen basis en hoge bewustzijnsschaal aan de behandeling toe te voegen, naast de kristallen hart schaal die je in Module 3 hebt geïntegreerd in de Sound Healing.

 

Ook wordt de Gong nu geïntegreerd in de Ohmpunctuur behandeling. Omdat we in de Module meteen aan de slag gaan met het werken met de gong in de behandeling, is een voorwaarde aan deelname aan deze Masterclass dat je deel hebt genomen aan de Ohmpunctuur Gong Workshop, zodat je al de basistechnieken van het werken met de gong onder de knie hebt. Klik hier voor meer informatie over de training Ohmpunctuur & Gong.

 

Examen:

  • De Masterclass wordt gevolgd door ca. 6 maanden oefenen, inleveren van 6 casussen en tot slot een afsluitend examen.
  • De kosten voor het examen zijn € 75.
  • Het examen is een VERPLICHT onderdeel van deze Masterclass.
  • Na het behalen van het examen ontvang je een certificaat.

 

Wil je deelnemen aan deze Masterclass? Neem dan contact op met Ohmpunctuur Academy voor meer informatie.

Adres

Ohmpunctuur Academy
Sprengenweg 148
7314 PL Apeldoorn

 

Contactpersoon

Renske Sackman
renske@ohmpunctuur.nl

 

www.ohmpunctuur.nl

X