Chakra Challenge – Nieuwe Tijd (online workshop)

 

De Chakra Challenge – Nieuwe Tijd is een workshop reeks van dertien avonden, die eens in de twee weken wordt gehouden. Tijdens deze Challenge ga je je verdiepen in de chakra-psychologie en resonantie van de 13 chakra’s.

 

De energie in de wereld is sterk aan het veranderen, en dit heeft ook invloed op onze eigen energie. Daarom is het nu interessant om kennis te maken met de 6 chakra’s van het hoger bewustzijn. Ben je al een tijd aan het werk met de 7 basis chakra’s en heb je het gevoel dat je niet verder komt in je gevoel en energie? Dan is deze online workshop iets voor jou! Door met de 13 chakra’s te werken verhoog je je bewustzijn en je energie.

 

In deze online Challenge ontdek je hoe je de psychologie van de chakra’s voor jezelf kunt laten werken. Waar liggen jouw kwaliteiten, ben je goed gegrond, hoe groot is de liefde voor jezelf en hoe staat het met je hoger bewustzijn? Wat kom je tegen in het dagelijkse leven en wat kun je doen om dit te transformeren?

 

Om je chakra-ervaring van de avond meteen te integreren en je chakra’s stuk voor stuk te stimuleren en in balans te brengen, ga je thuis met de chakra-opdrachten aan de slag. Natuurlijk maken we ook gebruik van resonantie om je energie systeem te voeden en in balans te brengen. Dit doen we onder andere door nieuwe combinaties te maken met de chakra stemvorken en de nieuwe Energie en DNA stemvorken.

 

Durf jij de uitdaging aan? Om jezelf liefdevol te confronteren? En je bewuster te worden? Meld je dan nu aan!

 

Kijk in de agenda voor de data en overige praktische informatie.