Chakra Challenge – Verdieping in bewustzijn

 

Deze nieuwe Chakra Challenge – Verdieping in bewustzijn is een 5-daagse workshop en is er speciaal voor jou. Voor jouw groei, persoonlijke ontwikkeling, verdieping in jouw chakra’s en in bewustzijn. Jij bent tenslotte het instrument!

 

Tijdens deze Challenge verdiep je je in de chakra-psychologie en in de resonantie van jouw zeven chakra’s. De energie in de wereld is sterk aan het veranderen, en dit heeft ook invloed op onze eigen energie. Daarom is het vooral nu zo belangrijk om  jezelf te verdiepen in jouw diepere lagen. Door intensief met je chakra’s te werken verhoog je je trilling en energie.

 

Deze Chakra Challenge is een bijzondere workshop waarin je ontdekt hoe je de psychologie van de chakra’s voor jezelf kunt laten werken. Wie ben je, waar loop je tegenaan, waar liggen jouw kwaliteiten, ben je goed gegrond, hoe groot is de liefde voor jezelf en hoe staat het met je hoger bewustzijn? Wat kom je tegen in het dagelijkse leven en wat kun je doen om dit te transformeren? Alles om de verdieping in bewustzijn te gaan ervaren.

 

Dit doen we door gedurende de workshop je energie systeem te voeden en in balans te brengen met behulp van de resonantie van de chakra stemvorken en het reinigen met de chakra kaarsen. Om je chakra-ervaring meteen te integreren en je chakra’s stuk voor stuk te stimuleren en te verzorgen, ga je thuis met de chakra-opdrachten aan de slag.

 

Een intensieve en bijzondere workshop waarin je door het werken met de chakra stemvorken en chakra kaarsen positief bijdraagt aan je eigen transformatieproces. Durf jij de uitdaging aan? Om jezelf liefdevol te confronteren? En je te verdiepen in bewustzijn? Meld je dan nu aan!

 

Praktische informatie

  • Datum: kijk in de agenda voor de actuele data
  • Duur: 5 dagen van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Ohmpunctuur Academy, Schadewijk 3B in Eersel (bij Eindhoven)
  • Docent: Peter Gouw
  • Investering: € 1595
  • Inclusief: cursusboek vol oefeningen, set van 7 chakra stemvorken en set van 7 chakra kaarsen
  • Voor wie: Voor iedereen die minimaal Module 1 heeft gevolgd