Workshop Soundhealing Concert

 

Leer hoe je een energetisch Soundhealing Concert kunt geven volgens de unieke Ohmpunctuur methode.

 

In deze training van Ohmpunctuur leer je in 2 cursusdagen hoe je een energetisch klankconcert kunt geven voor groepen, bij ceremonies of in combinatie met yoga/meditatie. Door gebruik te maken van de psychologie en resonantie van de chakra’s en de energie van de groep, is het mogelijk om een klankconcert te geven dat naast ontspanning ook een helende werking heeft. Er wordt o.a. gewerkt vanuit het (Tibetaans) sjamanisme en de heilige geometrie van de Hathors.

 

In dit weekend staan de chakra’s centraal en leer je werken met de instrumenten die bij de resonantie van deze chakra’s passen. Bijvoorbeeld de trommel, fluit, ocean drum, klankschalen, shruti-box en de gong. Ben je al in het bezit van bepaalde instrumenten? Dan leert Peter je hoe je hiermee energetisch kunt werken. Daarnaast maak je kennis met instrumenten die je misschien nog niet kent.

 

Bovendien leer je hoe je de helende kracht van je eigen stem kunt gebruiken, o.a. door het zingen van mantra’s. Leer je hoe je de ruimte waarin je werkt energetisch schoon kunt maken, zodat je het klankconcert vanuit zuivere energie kunt beginnen. En hoe je jezelf energetisch schoonmaakt voor een concert – jij bent namelijk het belangrijkste instrument!

 

Aan het einde van deze workshop ben je in staat om een energetisch klankconcert te geven waarbij je gebruik maakt van diverse (etnische) instrumenten en je eigen stem. En dat gaan we meteen in de praktijk brengen! Want aan het einde van de middag van de tweede dag sluit je met je medecursisten de workshop af door een voor een een soundhealing voor elkaar te geven.

 

Praktische informatie

  • Datum: kijk in de agenda voor de actuele data
  • Tijd: 2 dagen van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Het Damianenklooster, Schijndelseweg 46 in Sint Oedenrode (op locatie van CaFa56)
  • Docent: Peter Gouw
  • Investering: € 375
  • Exclusief: instrumenten
  • Optioneel: bestellen van diverse instrumenten, dat kan vooraf of na de workshop.
  • Voor wie: Deze training is voor iedereen die wil leren hoe je met verschillende instrumenten een energetisch Soundhealing Concert geeft voor groepen. Deze training is ook uitermate geschikt als je soundhealing wil gebruiken in ceremonies of bij yoga/meditatie.

 

Kijk in de agenda voor actuele data en overige praktische informatie.