Training Energetisch Klankhealing Concert

 

Nieuw! Leer hoe je een energetisch klankhealing concert kunt geven volgens de unieke Ohmpunctuur methode.

 

In deze nieuwe training van Ohmpunctuur leer je in 8 cursusdagen hoe je een energetisch klankconcert kunt geven voor groepen, bij ceremonies of in combinatie met yoga/meditatie. Door gebruik te maken van de psychologie en resonantie van de chakra’s en de energie van de groep, is het mogelijk om een klankconcert te geven dat naast ontspanning ook een helende werking heeft. Er wordt o.a. gewerkt vanuit het (Tibetaans) sjamanisme en de heilige geometrie van de Hathors.

 

Iedere cursusdag staat er een bepaald chakra centraal en leer je werken met de instrumenten die bij de resonantie van dit chakra passen. Bijvoorbeeld de trommel, fluit, ocean drum, klankschalen, shruti-box en de gong. Ben je al in het bezit van bepaalde instrumenten? Dan leert Peter je hoe je hiermee energetisch kunt werken. Daarnaast maak je kennis met instrumenten die je misschien nog niet kent. Bovendien leer je hoe je de helende kracht van je eigen stem kunt gebruiken, o.a. door het zingen van mantra’s.

 

Aan het einde van deze training ben je in staat om een energetisch klankconcert te geven waarbij je gebruik maakt van diverse (etnische) instrumenten en je eigen stem. Bovendien leer je hoe je de ruimte waarin je werkt energetisch schoon kunt maken zodat je het klankconcert vanuit zuivere energie kunt beginnen. Daarnaast leer je ook hoe je jezelf energetisch kunt schoonmaken – jij bent namelijk het belangrijkste instrument!

 

De training wordt afgesloten met een terugkomdag waarop je met je medecursisten een klankconcert geeft voor familie en vrienden.

 

Voor wie: Deze training is voor iedereen die wil leren hoe je met verschillende instrumenten een energetisch klankhealing concert kunt geven voor groepen. Deze training is ook uitermate geschikt als je soundhealing wil gebruiken in ceremonies of bij yoga/meditatie.

 

De training Energetisch Klankhealing Concert start op 29 februari 2020. Kijk in de agenda voor actuele data en overige praktische informatie.

Ohmpunctuur Academy 

 

Adres
Sprengenweg 148
Apeldoorn, 7314 PL

 

Contact
06- 53 81 44 46
renske@ohmpunctuur.nl

 

www.ohmpunctuur.nl

X