Individuele Retraite in Assisi – Italië

 

Een hele week met jezelf zijn in Italië?

 

Verlang jij ook naar rust, natuur en ruimte? En wil je op een diepgaand niveau werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ga dan op reis naar een nieuw bewustzijn!

 

Tijdens deze bijzondere retraite breng je 3 tot 7 dagen door in een prachtig natuurreservaat in Umbrië, Italië. Hier is de energie nog puur en adem je zuivere lucht. Zo krijg je de kans om even helemaal los te komen van alle dagelijkse beslommeringen en de stress die dit met zich meebrengt. Hierdoor kun je al je aandacht en energie aan jezelf besteden, zonder afleiding. We gaan intensief aan de slag met je persoonlijke vraagstukken waardoor je tot een nieuw bewustzijn kunt komen. Na een verblijf in Italië ga je gegarandeerd opgeladen en geïnspireerd naar huis!

 

Hoe verloopt je bewustzijnsreis?

Nederland: We starten deze reis met een intakegesprek in Nederland. Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we met welke persoonlijke vraagstukken jij graag aan de slag wil in Italië. Op basis van dit gesprek bepalen we samen wat er nodig is om jouw bewustzijnsreis optimaal te benutten. Het is echt een training op maat: geen reis is hetzelfde!

 

Italië: Tijdens je bewustzijnsreis maken we iedere dag tijd voor een goed gesprek van mens tot mens, van hart tot hart.  Bijvoorbeeld tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied gebied in en rondom Assisi. Je maakt als het ware een bedevaart: een bezinningstocht waarop je over het leven kunt nadenken, we gesprekken voeren, je inspiratie kunt krijgen en tot bezinning kunt komen. Al wandelend ervaar je de kracht en stilte van de natuur en de helende werking hiervan. Je komt weer terug in je basis. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om je even terug te trekken, te ontspannen en weer op te laden.

 

Casa Mira

Tijdens je bewustzijnsreis verblijf je in het appartement van Casa Mira: het spiritueel centrum van Annette Eschweiler. Je hebt het hele appartement tot je beschikking zodat je naast alle gesprekken, ook voldoende eigen ruimte hebt. Het appartement is voorzien van eigen badkamer en keuken en is van alle gemakken voorzien.

 

Casa Mira betekent ‘bij moeder’: een heerlijke plek midden in de natuur waar je je veilig en geborgen voelt. Casa Mira ligt vlakbij het mooie stadje Assisi, de plaats waar Sint Franciscus een groot deel van zijn leven heeft doorgebracht en zijn boodschap uitdroeg: liefde voor mens, dier en natuur vanuit eenvoud en afzondering. De energie van Sint Fransiscus, de sjamaan binnen het Christus bewustzijn, is hier nog goed voelbaar en kan een voorbeeld voor ons zijn!

 

Casa Mira is een oase van stilte en rust. Als je wakker wordt, hoor je alleen het getjilp van vogels of krekels die in de zomer zingen. De herten lopen rond het huis, en ook wilde zwijnen en stekelvarkens scharrelen rond. Je kan ontspannen op je eigen terras, of een heerlijke wandeling maken door het bos, of een verfrissende duik nemen in het zwembad. Dit alles met een prachtig uitzicht.

 

Liefhebbers van historische steden worden verwend met Assisi, Gubbio, Spoleto, Orvieto en Perugia allemaal op korte rijafstand. Alle andere gloriën van middel-eeuws Italië zijn binnen handbereik. Casa Mira ligt in het nationale park van Monte Subasio en biedt de mogelijkheid om vanuit huis eindeloze bergwandelingen te maken. Waaronder ook een prachtige pelgrimstocht naar Assisi.

 

Investering

De prijs voor een individuele bewustzijnsreis ligt tussen de €1550 en €2550 (inclusief BTW). Dit is afhankelijk van het aantal dagen waar je voor kiest (minimaal 3 dagen, maximaal 7 dagen).

 

Deze prijs is inclusief:

  • Intakegesprek in Nederland (Apeldoorn)
  • Dagelijks persoonlijke begeleiding door Peter J. Gouw
  • Overnachtingen
  • Alle maaltijden – ontbijt, lunch en diner. Deze worden bereid met verse streekproducten.
  • Fruit, versnaperingen, drinken (koffie, thee, water)
  • Gebruik van draadloos WIFI netwerk

 

Deze prijs is exclusief:

  • Reiskosten Nederland – Italië
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en versnaperingen buitenshuis

 

Bereikbaarheid

Casa Mira ligt in de Umbrië regio in de provincie Perugia. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Perugia Airport. Transavia heeft voordelige vluchten op Perugia vanuit Rotterdam. Tegen een vergoeding halen we je op van het vliegveld. Natuurlijk kun je ook met eigen vervoer komen. 

 


Heb je interesse in deze bijzondere retraite? Neem dan contact op met Peter via 06-53814446 of stuur een mail naar renske@ohmpunctuur.nl.