Kom kennis maken met Ohmpunctuur!

 

Op zaterdag 15 juni geeft Ohmpunctuur weer een Introductietraining waarin je kunt kennis maken met deze bijzondere resonantie methode.

De Ohmpunctuur methode geeft je als professional een unieke kans om verder te groeien in resonantie. Uit onze ervaring blijkt dat deze methode een waardevolle bijdrage is voor (aankomende) coaches, trainers en therapeuten. Kom ervaren of het ook voor jou werkt!

Tijdens deze Introductie Training van Ohmpunctuur ontdek je hoe energetisch schoon zijn voelt en wat het belang hiervan is, het zal je een to the point inzicht geven, en je leert waar jij mee aan de slag kan om op een dieper level te kunnen werken.

Vele nieuwsgierige en inmiddels enthousiaste professionals zijn jou al voor gegaan en zijn 70% tot 100% energetisch minder vermoeid om hun werk te kunnen doen en runnen nu succesvol hun praktijk. Stap uit je comfortzone en doe mee aan deze 1-daagse Introductie Training van Ohmpunctuur en leer jezelf ontdekken in resonantie. We kunnen je wel alvast verklappen dat je op deze dag structuur en inzicht krijgt in jouw eigen onderneming en je weer energetische schoon huiswaarts keert.

Gedurende deze geweldige ontdekking in resonantie ervaar je de klanken waar we met Ohmpunctuur mee werken. Van lage aardse klanken tot hemelse kristalklank. Inzichten zullen zo nog beter beklijven. Daar wil je toch bij zijn! En ken je coaches, trainers en therapeuten voor wie dit ook een waardevolle training kan zijn, deel dit bericht met ze en nodig hen uit!

Schrijf je in door een mail te sturen naar Renske via renske@ohmpunctuur.nl en we reserveren een plekje voor je.

Met succesvolle klankgroet,
Peter Gouw en Renske Sackman

 


Locatie: Ohmpunctuur Academy, Sprengenweg 148 in Apeldoorn

Datum: zaterdag 15 juni 2019

Tijd: 10.30 uur – 16.30 uur, binnenkomst vanaf 10.15 uur


 

Reacties van deelnemers:

Lichtvoetig doch geaard, vol vertrouwen en zeker van mezelf…alsof ik ben ‘doorgeblazen’… want er is beweging.
De resonantie van je klankschalen, Luna stemvorken, fluit en mijn eigen “Ohm-geluid” nog steeds voelbaar.
Bedankt voor die bijzondere workshop.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

X