Ohmpunctuur Ouders & Kids Training

 

Ohmpunctuur Ouders & Kids, een training voor ouders en kinderen die het Licht in zichzelf willen terugvinden.

 

Wist je dat we allemaal geboren zijn met heldere zintuigen? Onze intuïtie is daar een voorbeeld van, ons vermogen om de wereld om ons heen te kunnen zien terwijl we een lichtdicht masker dragen is een andere…

 

Met ons ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken of vrij door een ruimte lopen zonder iets te raken. We kunnen heel letterlijk zien zonder ogen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen.

 

Dit ‘vergeten’ heldere zintuig dragen we allemaal, jong en oud, in ons. Het is een natuurlijke expressie van ons bewustzijn wanneer we ons brein en ons energieveld weer in harmonische balans brengen en de wijsheid en de waarneming van ons hart en onze intuïtie weer volledig durven volgen.

 

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling door inzicht in alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze voorbeelden, mentoren en leraren!

 

Terug naar wie we werkelijk zijn

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons volle lichtpotentieel is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren kortweg terug naar onze natuurlijke staat.

 

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we stevig in ons zelf verankerd zijn en zin van onzin kunnen scheiden. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk (weer) helder zicht!

 

Iris Huizing begeleidt sinds 2018 kinderen bij het ervaren van hun heldere zicht en intuïtie en sinds 2021 werkt ze wekelijks met een groepje kinderen bij Metaal Kathedraal in Utrecht.

 

In deze lezing (in het Engels) op het @FractalU platvorm van Dan Winter legt Iris uit hoe we dit zintuig kunnen behouden en herstellen. Ook legt ze heel helder uit hoe het komt dat wij dit als volwassenen verloren lijken te zijn en welke rol autoriteit en schoolsystemen hier in spelen.

 

In de Ohmpunctuur Ouders & Kids training brengen Peter en Iris hun werk samen!

 

In deze tweedaagse basistraining nemen we jullie mee op avontuur om jullie ‘eigen-wijsheid’ en lichtkracht in samenspel te her-ontdekken.

 

De kinderen krijgen ieder hun eigen klankschaal en een koffer vol stemvorken en Peter leert ze hoe ze daarmee hun energieveld zelf kunnen schonen en waar nodig aanvullen met harmonische frequenties.

 

Iris leert de kinderen en de ouders spelenderwijs te durven vertrouwen op hun waarneming terwijl ze een masker dragen en neemt de ouders mee in de principes van begeleiding en spaceholding zodat ze hun ontdekkingsreis thuis samen met de kinderen kunnen voortzetten.

 

Klank als medicijn en zien zonder ogen …

 


 

Praktische informatie

 

  • Data: zaterdag 13 april en zaterdag 11 mei 2024
  • Tijd: twee lesdagen van 10:30 – 16:30 uur
  • Locatie: CaFa56, Schijndelseweg 46 in Sint Oedenrode
  • Docenten: Peter Gouw & Iris Huizing
  • Investering voor 1 ouder + 1 kind: €795  (N.B. Wil je met twee kinderen deelnemen, dan betaal je €100 extra).
  • Inclusief: twee maskers, spelmateriaal, handleiding voor ouders, 1 koffer met 10 stemvorken, 1 klankschaal
  • Voor wie: deze training is voor kinderen vanaf 6 jaar

 

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren en ons er weer op af te stemmen. Namaste!