Opleidingen

Persoonlijke training

 

Een persoonlijke training is een individueel traject dat specifiek op jouw wensen, behoeften en kwaliteiten is afgestemd. In deze persoonlijke training ga je, onder begeleiding van Peter J. Gouw en/of Renske Sackman, de diepte in. 

 

Lees meer

Opleiding Ohmpunctuur Sound Healer

 

In deze veelomvattende en boeiende opleiding leer je in zes Modules en één gong workshop de gehele Ohmpunctuur Sound Healing. Je leert werken met resonantie en jezelf als instrument in te zetten voor de ontwikkeling en het welzijn van de mensen die jij helpt om hun persoonlijke klankkleur weer te vinden. Door middel van de resonantie ga je werken op diepere levels. Een intensieve en bijzondere opleiding waarin je door het werken met Ohmpunctuur, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

 

Lees meer

Workshops

 

Ohmpunctuur Academy biedt naast de opleiding tot Ohmpunctuur Sound Healer, ook diverse workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en sound healing aan. Deze workshops zijn een aanvulling op de modules van de opleiding, maar kunnen soms ook los gevolgd worden.

 

Lees meer over de workshops van Ohmpunctuur Academy:

 

  • Planetaire stemvorken & 5G
  • Ohmpunctuur & Gong
  • Chakra Challenge

Retraites

 

In deze unieke 4-daagse retraite leer je dan ook de echte Tibetaanse leer van deze Lama Healer, zoals er in de oude tijden door de Boeddhisten mee gewerkt werd. Het traditionele gebruik van de klanken en trillingen van de Tibetaanse klankschalen staan centraal in deze retraite. Wat is de impact van deze klanken op het lichaam? En hoe kan je jezelf hiermee helpen en beschermen tegen angst en energetische vervuiling van anderen? We maken hierbij tevens gebruik van muziek en mantra’s die betrekking hebben op lichaam en geest.

 

Lees meer

X