Piramide Healing-dagen

 

12, 13 en 14 juni – de heilige geometrie uit Egypte

 

Ohmpunctuur zet voor deze gelegenheid de geometrische piramide op in de praktijk! Tijdens deze bijzondere sound healing neem je plaats in een koperen piramide en wordt je omringd door kristallen schalen en verschillende gongen. Nieuw zijn de dubbele kristallen piramides die rond om jou heen resoneren. De piramide wordt natuurlijk vergezeld door de Egyptische Ankh.

Deze Egyptische sound healing zal jou helpen transformeren naar een balans die we nu nodig hebben tussen het aardse en het hogere bewustzijn.
Dit wordt ook wel het 0 punt of de merkaba genoemd. Tijdens ons leven bevinden we ons in bewustzijnsvelden die zich rondom je fysieke lichaam bevinden.
Door de energetische vervuiling van de tijd waarin we leven kunnen die velden verstoord zijn waardoor je niet meer bij je eigen gevoel kunt komen. Met als gevolg dat onze bewustzijnsgroei wordt tegengehouden en je persoonlijke ontwikkeling stagneert. Tijdens de piramide healing maken we gebruik van de heilige geometrie en energie van Egypte om deze stagnatie te doorbreken.

Nieuwsgierig naar wat de energie en heilige resonantie van Egypte voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor deze bijzondere sound healing.

 


Data: 12, 13 of 14 juni 2019

Tijd: 10:30 uur, 13:00 uur of 15:00 uur

Investering: €95

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak mail je naar Renske@ohmpunctuur.nl.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

X