Schumann Resonantie en Stemvorken

 

Ohmpunctuur heeft nieuwe resonanties ontdekt die je beschermen tegen de invloeden van straling en energetische vervuiling! Deze stemvorken zijn speciaal afgestemd op de Schumann Resonantie. De Schumann resonantie of ‘hartslag van de aarde’ is de eigen trilling van de aarde en ligt rond de 8 hertz. Deze resonantie speelt een belangrijke rol bij het beschermen tegen schadelijke straling naar de aarde.

 

De Schumann-resonantie komt zeer dicht in de buurt van de menselijke frequenties in de hersenen, namelijk van de alfagolven (7-14 hertz). Alfagolven hangen samen met een toestand van ontspanning en alertheid. Als er alfagolven in de hersenen worden geproduceerd voel je je rustig en kan de aandacht goed op iets gericht worden. Informatie wordt goed opgenomen, opgeslagen en kan makkelijk weer opgeroepen worden. Je kent in de alfa staat geen angst of agressie, en zit hierdoor lekker in je vel. Dit betekent dat het brein dan in resonantie is met de eigen trilling van de atmosfeer van de Aarde.

 

Helaas is door de explosieve groei van elektromagnetische golven die door mensen worden gebruikt (denk aan antenne installaties, het nieuwe 5G netwerk, wifi, smartphones en de mensen zelf) de Schumann resonantie flink gaan stijgen. Hierdoor komt de trilling van de aarde niet meer overeen met de alfagolven in onze hersenen, maar is gelijk met de hersengolf 16 tot 38 hertz, de bètagolf. De bètagolf is de overlevingsstaat van de mens, de stressmodus. Je voelt je gespannen, nerveus, angstig, het geheugen werkt minder goed en je slaapt minder goed. De frequentie van de aarde ligt in de bèta-staat, in de stressmodus. Dit is te merken aan de maatschappij. Mensen zitten vol haatgevoelens, angst, klagen en maken zichzelf ongelukkig. 

 

Als het vervuilen van de aarde doorgaat door nog meer frequenties te produceren, dan wordt de frequentie van de aarde nog hoger. Je kunt je voorstellen wat dat met de mens zal doen! Des te belangrijker is het jezelf schoonmaken met de zuivere frequenties van de stemvorken die je herinneren aan je ontspannen staat van zijn en zo de aarde een beetje te helpen!

 

Ohmpunctuur heeft nu nieuwe stemvorken die zijn afgestemd op de oorspronkelijke Schumann Resonantie van 8 hz. In deze Ohmpunctuur Masterclass ga leren hoe je kunt werken met deze stemvorken om diep te kunnen ontspannen en jezelf te beschermen tegen energetische vervuiling die in de toekomst alleen maar zal toenemen.

 

Kijk in de agenda voor data en overige praktische informatie.