Retraite – Tibetaans Boeddhisme en Klankhealing

 

De reacties op deze reis zijn unaniem: “Dit kun je thuis toch niet navertellen??”

 

Peter Gouw is een leerling van Lama Gangchen Rinpoche van het Albagnano Healing Centre in Verbania te Italië, en geeft daar elk jaar in oktober training in de Healing-methode met de originele Tibetaanse klankschalen. In deze retraite geeft Peter zijn jarenlange ervaring met het healen met authentieke klankschalen door.

 

In deze unieke 4-daagse retraite leer je dan ook de echte Tibetaanse leer van het werken met de klankschalen, zoals er in de oude tijden door de Boeddhisten mee gewerkt werd. Het traditionele gebruik van de klanken en trillingen van de Tibetaanse klankschalen staan centraal in deze retraite. Wat is de impact van deze klanken op het lichaam? En hoe kan je jezelf hiermee helpen en beschermen tegen angst en energetische vervuiling van anderen? Naast de resonanties van de klankschaal ga je ook de kracht van Tibetaanse mantra’s ervaren.

 

Tijdens deze retraite verblijf je in het Albagnano Healing Meditation Center, waar we ook gebruik mogen maken van de Gompa (gebedsruimte). Hier zullen we in deze dagen het chakra-wiel gaan lopen met de 32 Boeddha’s, waarbij op bijzondere wijze jouw schaal en alle chakra’s geïnitieerd worden. Ook zal je al je vragen kunnen stellen die je altijd al hebt willen stellen over het Boeddhisme aan een monnik verbonden aan het klooster, en je ervaart de resonantie van de puja’s.

 

Een intensieve en zeer bijzondere week waarin je door het werken met de klankschaal volgens de oude traditie, je ook bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen. Daarom zal deze week ook Annette Eschweiler aanwezig zijn. Zij is Levenscoach en kan je extra begeleiden in het proces als dat nodig mocht zijn door middel van een één op één gesprek. De ervaring leert dat het erg fijn is om deze week een sessie met Annette in te plannen.

 

Annette: „Ik gebruik mijn jarenlange ervaring als coach en ik werk vanuit mijn helderweten. Dat wil zeggen dat ik een sterk ontwikkelde intuïtie heb, waardoor ik ingang heb tot meer informatie. Ik zet de energie die binnenkomt om naar woorden, waardoor we snel bij de kern van het probleem komen. In mijn coaching bied ik jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je persoonlijkheidsontwikkeling, waardoor je een stap in jouw bewustzijn kunt maken.”

 

Vanwege de verbouwing van het Albagnano Healing Meditation Center en de corona-maatregelen hebben we op dit moment geen nieuwe reis gepland staat. Zodra er nieuwe data bekend zijn, plaatsen we die op onze website.

Informatiebijeenkomst

 

Voorafgaand de week in Italië geven we een informatiebijeenkomst in Apeldoorn. We raden te zeerste aan hier bij te zijn, want je reis begint hier! De laatste informatie wordt verstrekt, de workshopboekjes uitgedeeld, je kunt een klankschaal aanschaffen of je eigen klankschaal laten horen, je leert iedereen alvast kennen en kan er definitief bekeken worden of er met elkaar meegereden of gevlogen kan worden. Kortom, deze avond zal een korte inleiding van deze bijzondere week zijn!

Lama Gangchen Rinpoche over het belang van positieve klanken in deze negatieve wereld.