Persoonlijke training Ohmpunctuur & Kinderen

 

Hoe komt het dat steeds meer kinderen zich ‘anders’ gedragen? Waarom hebben steeds meer kinderen een etiketje zoals ADHD of autisme? Wanneer kinderen opvallen of afwijken van de norm wordt dit meestal als een probleem gezien.

 

De kinderen in deze tijd geven steeds vaker blijk van een grote ‘eigen-wijsheid’ en intuïtieve kwaliteiten. Dit komt omdat deze kinderen in een andere, hogere energie geboren worden. Voeg daaraan toe dat er in deze tijd ontzettend veel prikkels zijn, waardoor veel kinderen ondersteuning nodig hebben om een manier te vinden om bewust om te gaan met hun gevoeligheid en te wennen aan de wereld waarin we nu leven.

 

In tegenstelling tot volwassenen is het voor de kinderen van nu niet langer vanzelfsprekend dat ze zich moeten aanpassen. Kinderen hebben vaak heel goed in de gaten wanneer er teveel water bij de wijn moet: ze zullen simpelweg weigeren om netjes in het gareel te blijven als ze zichzelf niet kunnen zijn. Dit plaatst kinderen vaak voor lastige opgaven waardoor ze door hun omgeving als ‘lastig’ ervaren worden.

 

Ouders, onderwijzers en hulpverleners staan altijd klaar om te helpen met ideeën, vooruit te lopen, vorm te geven, van alles aan te bieden. Maar hoeveel vertrouwen heb je als volwassene in de ‘eigen-wijsheid’ van een kind? Hoe vaak vragen wij de kinderen zelf wat zij wezenlijk nodig hebben?

 

In deze interessante Persoonlijke training van Ohmpunctuur leer je meer over de belevingswereld van een kind en hoe je hier op kunt aansluiten met behulp van de resonantie van verschillende instrumenten en de hogere frequenties. Met behulp van de ontwikkelingsfasen van de chakra’s krijg je inzicht in welke thema’s er op welke leeftijd aandacht vragen. Bovendien leer je met behulp van de unieke Ohmpunctuur methode de energie van het kind weer vrij te laten stromen en in balans te brengen, waardoor het kind weer lekker in hun vel komt te zitten en zich beter kunnen handhaven in de wereld waarin we nu leven.

 

Als er iets in het kind is wat we willen veranderen, zouden we eerst eens moeten onderzoeken of het niet iets is wat beter in onszelf veranderd zou kunnen worden.

~ C.C. Jung ~

 

Praktische informatie

  • Datum: in overleg
  • Tijd: 1 dag Persoonlijke training van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Ohmpunctuur Academy, Schadewijk 3 in Eersel (Eindhoven)
  • Docent: Peter Gouw
  • Investering: € 595 (Kom je met z’n tweeën? Dan geldt een gereduceerde prijs)
  • Inclusief: cursusboek, set van DNA & Energy stemvorken en set kinder klankschalen
  • Voor wie: deze training is voor iedereen die minimaal Ohmpunctuur Module 2 heeft gevolgd
  • Aanmelden: mail ons om je de Persoonlijke trainingsdag aan te vragen!