Opleiding Ohmpunctuur Sound Healer

Opleiding Ohmpunctuur Sound Healer

 

In deze veelomvattende en boeiende opleiding leer je in zes Modules en één gong workshop de gehele Ohmpunctuur Sound Healing. Je leert werken met resonantie en jezelf als instrument in te zetten voor de ontwikkeling en het welzijn van de mensen die jij helpt om hun persoonlijke klankkleur weer te vinden. Door middel van de resonantie ga je werken op diepere levels. Een intensieve en bijzondere opleiding waarin je door het werken met Ohmpunctuur, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

Module 1 Bewustwording en Zelfpreventie

 

Leer werken met de stemvorken volgens de unieke Ohmpunctuur Methode! In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

 

Lees meer

Module 2 Klankmassage en Zelfreflectie

 

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Ohmpunctuur methode! In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende vorm van sound healing.

 

Lees meer

Module 3 Chakra stemvorken en kristalklank

 

In de derde module leer je werken met de zeven Chakra stemvorken. Dit geeft je nog meer precisie in je werk met resonantie en dus een verdieping van de Ohmpunctuur Sound Healing.

 

Lees meer

Module 4 Planetaire stemvorken en Klankdiagnose

 

Leer werken met een uitgebreide set stemvorken, Tibetaanse en kristallen klankschalen! In de vierde module gaan we weer een stap verder in de Ohmpunctuur Sound Healing.

 

Lees meer

Module 5 geometrische sound healing en Acupunctuurpunten

 

In de vijfde module leer je met Ohmpunctuur Sound Healing werken op specifieke resonantiepunten gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Het zijn diverse energetische Ohmpunctuur protocollen (o.a. relax- en migrainepunten).

 

Lees meer

Module 6 Masterclass Ohmpunctuur

 

In deze module c.q. seminar verplaatsen we ons naar het buitenland (Slovenië of Frankrijk). In deze laatste masterclass ga je internationaal samenwerken met andere Ohmpunctuur sound healers.

 

Lees meer

X