Opleiding Ohmpunctuur Sound Healer

Opleiding Ohmpunctuur Sound Healer

 

In deze veelomvattende en boeiende opleiding leer je in vier Modules en één gong workshop de gehele Ohmpunctuur Sound Healing. Je leert werken met resonantie en jezelf als instrument in te zetten voor de ontwikkeling en het welzijn van de mensen die jij helpt om hun persoonlijke klankkleur weer te vinden. Door middel van de resonantie ga je werken op diepere levels. Een intensieve en bijzondere opleiding waarin je door het werken met Ohmpunctuur, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

Module 1

Klank als Medicijn

 

Leer werken met de stemvorken volgens de unieke Ohmpunctuur Methode! In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

 

Lees meer

Module 2

Klankmassage en Zelfreflectie

 

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Ohmpunctuur methode! In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende vorm van sound healing.

 

Lees meer

Module 3

Chakra stemvorken en kristalklank

 

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Ohmpunctuur methode! In de derde module ga je aan de slag met de zeven Chakra stemvorken. Dit geeft je nog meer precisie in je werk met resonantie en brengt verdieping.

 

Lees meer

Module 4

Planetaire stemvorken en Klankdiagnose

 

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Ohmpunctuur methode! In deze vierde module staan de resonanties van de planeten centraal. Je leert hoe je kunt werken met de combinatie van de Chakra stemvorken en de Planetaire stemvorken.

 

Lees meer