Aanbod

Persoonlijke training

 

Een Persoonlijke training is een individueel traject dat specifiek op jouw wensen, behoeften en kwaliteiten is afgestemd. In deze persoonlijke training ga je, onder begeleiding van Peter J. Gouw, de diepte in met behulp van Soundhealing. 

Opleidingen

 

In de veelomvattende en boeiende opleidingen van Ohmpunctuur leer je een unieke sound healing methode! In de opleiding Ohmpunctuur Sound Healing leer je werken met de resonantie van stemvorken en (kristallen) klankschalen volgens de Ohmpunctuur methode en in de opleiding Dharma of Sound leer je de echte traditionele Tibetaanse sound healing door het werken met de Tibetaanse klankschaal en andere instrumenten zoals de bel en dorje. Beiden zijn bijzondere opleidingen waarin je door het werken met Ohmpunctuur, tegelijk bewust wordt van je eigen transformatieprocessen.

Workshops

 

Ohmpunctuur Academy biedt naast de opleidingen Ohmpunctuur Sound Healer en de Dharma of Sound, ook diverse workshops op het gebied van sound healing aan. Denk hierbij aan de Gong Workshop waarin je de resonanties leert doorgronden van dit bijzondere instrument en te gebruiken als sound healing of tijdelijke workshops die maar 1 of 2 keer gegeven worden zoals de Ankh-klank workshop. Kijk hiervoor in de agenda wat er de komende tijd op de planning staat!

Gong Healing Circle

 

De Gong Healing Circle is een collectief van een groep ervaren Ohmpunctuur gongspelers. Een uniek gebeuren in de wereld van Soundhealing, om transformatie te brengen aan de deelnemers en het collectief. Tijdens een Soundhealing concert van onze Gong Cirkel word je omringd en meegenomen in een zee van klank die overal vandaan komt. Door de helende klanken van de gongen, (kristallen) klankschalen en etnische instrumenten, wordt je meegenomen voorbij gedachten, op reis door het universum en je eigen ‘Zijn’ en al je lichamen.