Aanbod

Persoonlijke training

 

Een persoonlijke training is een individueel traject dat specifiek op jouw wensen, behoeften en kwaliteiten is afgestemd. In deze persoonlijke training ga je, onder begeleiding van Peter J. Gouw en/of Renske Sackman, de diepte in.

Life Coaching

 

Ohmpunctuur biedt nu ook online life coaching aan! Zodat je ook in deze tijd, waarin het soms wat lastiger is om persoonlijk af te spreken, toch een goed gesprek kunt hebben over de dingen die er werkelijk toe doen.

Opleiding

 

In deze veelomvattende en boeiende opleiding leer je in vier Modules de Ohmpunctuur Sound Healing. Een intensieve en bijzondere opleiding waarin je door het werken met Ohmpunctuur, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen. 

Workshops

 

Ohmpunctuur Academy biedt naast de opleiding tot Ohmpunctuur Sound Healer ook diverse workshops op het gebied van sound healing aan. Deze workshops zijn een aanvulling op de modules van de opleiding, maar kunnen soms ook los gevolgd worden.

Retraites

 

Ieder jaar organiseert Ohmpunctuur een unieke vierdaagse retraite naar een boeddhistisch klooster in Italië. Tijdens deze retraite in het AHMC staan het traditionele gebruik van de klanken en trillingen van de Tibetaanse klankschalen centraal.

X