Persoonlijke training

Persoonlijke training

 

Een persoonlijke training is een individuele dag die specifiek op jouw wensen, behoeften en kwaliteiten is afgestemd. In deze persoonlijke training ga je, onder begeleiding van Peter J. Gouw de diepte in met behulp van sound healing. 

 

Is er een bepaald onderwerp binnen de Sound Healing waar je specifiek op wil trainen? Of wil je effectief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, groei en welzijn? Heb je een burn-out gehad of zit je er midden in? Of misschien wil je weer in balans komen en in contact komen met jezelf? Muziek en resonantie zijn hier uitermate geschikt voor. De persoonlijke training is er ook voor mensen die even wat minder goed in hun relatie zitten en hier samen aan willen werken.

 

Een persoonlijke training bij Ohmpunctuur zorgt ervoor dat je je eigen kwaliteiten ontwikkelt en deze ook kan uitdragen en toepassen in je dagelijks leven.

 

Wil je meer informatie of weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact op via info@ohmpunctuur.nl.

 

 

Praktische informatie

 

Locatie: Ohmpunctuur Academy, Schadewijk 3B in Eersel (bij Eindhoven)

 

Opbouw: De opbouw van de training kan variëren van 1, 2 of 3 dagen. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en leerdoel en wordt in overleg met jou ingevuld.

 

Data: In overleg.

 

Tijden: Een trainingsdag is van 10:30 – 16:30 uur.

Investering

 

Trainingsdag: € 399 per dag (per persoon)

Indien je met 2 personen deelneemt aan een persoonlijke training, dan geldt er een aangepast tarief. Je bent dan voordeliger uit. Neem hiervoor contact op via info@ohmpunctuur.nl.

 

Exclusief: Eventuele materialen en instrumenten. Mocht je voor de Persoonlijke Training materialen of instrumenten nodig hebben, dan kun je deze bestellen via Ohmpunctuur.