Ohmpunctuur Academy werkt samen met…

Ohmpunctuur Academy heeft de afgelopen jaren een mooie samenwerking opgebouwd met professionals die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Hieronder vind je een overzicht van mensen die zich met behulp van resonantie inzetten voor het welzijn van mens en dier. Een aantal van hen is opgeleid door Peter J. Gouw in het werken met resonantie voor een specifieke doelgroep of met een bepaald instrument.

Adres

Ohmpunctuur Academy
Sprengenweg 148
Apeldoorn, 7314 PL

 

Contact

T 06- 53814446
M renske@ohmpunctuur.nl

 

www.ohmpunctuur.nl

 

Ohmpunctuur steunt Help in Action.

Remon Konjanan – Peace Sound

 

Rémon Konjanan is resonantie-therapeut, muzikant en docent bij Dharma of Sound. Hij is de oprichter van Peace Sound, praktijk voor klank therapie en coaching in Zwolle.

 

Met zijn werk heeft Rémon één doel: het vergroten van innerlijke vrede bij de mens. Dit geldt bij de Resonantie Therapie behandelingen, het Coachen, en het docentschap bij Dharma of Sound.

 

Muziek heeft als een rode draad door zijn leven gelopen. Met de studie Compositie & Muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) streefde hij naar klanken die mensen konden raken. Met zijn Master of Music zocht hij naar verdieping hierin. Mensen laten raken met klanken door verschillende manieren zoals: muziekproductie, 5.1 surround opnames & weergave, studio opnames, mixage, en compositie voor de media.

 

Rémon is tevens de ontwerper van de website van Ohmpunctuur Academy.

 

www.peacesound.nl

info@peacesound.nl

T 06-43208913

Zwolle

Metka Erbida Golob – Temisa

 

Metka Erbida Golob is psychotherapeut en als Ohmpunctuur Sound Healer opgeleid door Peter J. Gouw. Ze heeft een eigen, goedlopende praktijk in Ljubljana, Slovenië.

 

Metka geeft tevens Ohmpunctuur module 1 en 2 in Slovenië.

 

www.temisa.si

Ljubljana, Slovenië

 

Ilonka van Gog – Love in Sound

 

Ilonka van Gog, Ohmpunctuur therapeut en docent Ohmpunctuur Module 1, is oprichtster van Love in Sound. Daarnaast is ze meditatiedocent, ondernemer, partner en moeder. Met Love in Sound combineert Ilonka kennis en ervaring op het gebied van resonantietherapie met haar nuchtere intuïtie en praktische levenservaring.

 

Werken met klank heeft haar jaren geleden persoonlijk diep geraakt en uiteindelijk gemaakt tot wie ze nu is. “Dankzij klank heb ik oude stukken in mijzelf kunnen transformeren en hiervoor liefde in de plaats gezet. Dat heeft ook mijn gezin veel goeds gebracht. Iedere dag ervaar ik opnieuw dat wanneer ik met klank de juiste snaar bij mensen raak, dat meer effect heeft dan duizend woorden.”

 

Ilonka is opgeleid door Peter J. Gouw tot Ohmpunctuur Sound Healer en docent Module 1.

 

www.loveinsound.com

ilonka.van.gog@gmail.com

06-28998364

Broek in Waterland

Annette Eschweiler – coach

 

Annette Eschweiler geeft lezingen en schrijft teksten over het veranderende bewustzijn in deze tijd, voor de zelfbewuste mens die durft te reflecteren en confronterende levensvragen aangaat. In de chaos waarin wij op dit moment leven, is het soms moeilijk de lichtpuntjes te blijven zien. Gelukkig worden steeds meer en meer mensen zich bewust dat het zo niet langer kan. Niet hoe we met elkaar omgaan, niet hoe we met de natuur omgaan en niet hoe we met alle andere levende wezens omgaan.

 

“Mijn missie is bijdragen aan het wakker worden van de mensheid met behulp van het doorgeven van esoterische kennis. Ik wil zoveel mogelijk mensen bewust laten worden van een dieper bewustzijn, door een ander perspectief te bieden en zo het grotere plaatje te schetsen, voor de erkenning van hun eigen rol in het algemeen ontwakend bewustzijn. Graag ga ik samen met jou op weg.”

 

In het aanbod van Annette maak je kennis met het veranderende bewustzijn en welke rol jij daar zelf in speelt. De boodschap is er een van herkenning en raakt je in het hart. Voor nieuwsgierige mensen met een sterk verlangen naar innerlijke groei. Alles is verbonden met elkaar en wanneer je dat gaat herkennen, krijgt het leven meer betekenis en ruimte, en kan je het vanuit een ander perspectief gaan ervaren. Je krijgt inzicht in het grotere plaatje.

 

www.annetteeschweiler.nl

info@annetteeschweiler.nl

06 – 21 57 63 23

Apeldoorn

 

Wiesje de Beer – Jouw Klankkleur

 

Wiesje de Beer heeft zich gespecialiseerd in het werken met klank voor mensen met een verstandelijke, psychische en/of lichamelijke beperking en mensen met dementie. Ze geeft Klankbelevingen in de zorg volgens de Ohmpunctuur methode. Daarnaast geeft zij ook individuele Klankbehandelingen voor mensen die uit balans zijn, tegen een burn-out aan zitten of zoeken naar verdieping in het leven; hun eigen klank en kleur in het leven.

 

Wiesje heeft ruim 35 jaar ervaring in het werken in de zorg. Ze begon al jong met werken in de gehandicaptenzorg en heeft dat vele jaren met veel plezier gedaan. Toen Wiesje zelf de helende werking van klank ging ervaren is ze bij Ohmpunctuur de opleiding tot Sound Healer gaan volgen. Daarnaast is ze door Peter J. Gouw persoonlijk opgeleid in het geven van Klankbelevingen in de zorg. Door haar werkervaring in de gehandicaptenzorg is ze zeer vertrouwd met haar doelgroep. Wiesje weet als geen ander wat deze mensen nodig hebben. Haar vermogen lichaamstaal te lezen en te interpreteren zorgt ervoor dat ze goed kan aanvoelen wat iemand nodig heeft en hier op inspelen in de Klankbeleving.

 

Een Klankbeleving is een (groeps-)activiteit waarin de zintuigen geprikkeld worden door klank, kleur en geur. Op deze manier kan Wiesje op een speelse manier contact maken met de belevingswereld van volwassenen en kinderen met een beperking. Dit heeft een positief effect op stemmingen en zorgt voor ontspanning. Ze maakt hiervoor gebruik van diverse instrumenten, zoals klankschalen, trommel en fluit. Daarnaast gebruikt ze ook haar stem, water, etherische oliën en kleuren.

 

Deze doelgroep is zeer gevoelig voor drukte en stress en bovendien zijn ze vaak niet goed in staat om emoties en gevoelens te uiten. Het is haar missie om begeleiders in de zorg daar bewust van te maken, zodat ze daar meer rekening mee kunnen houden. Tevens kan zij begeleiders of zelfs ouders/familie opleiden om zelf met Klank te werken in hun woongroep, dagbesteding of thuis.

 

Naast Klankbelevingen in de zorg geeft Wiesje ook Ohmpunctuur Sound Healingen, klankmassages, Sound Healing concerten en mantra-meditatie-avonden.

 

W www.jouwklankkleur.nl

M info@jouwklankkleur.nl

T 06 – 21952617

P Meppel

Corrian Visser-Hulleman – De Ontspannen Hond

 

Corrian is kynologisch instructeur en energetisch healer voor honden. In haar lessen en behandelingen is het in verbinding blijven met de hond erg belangrijk. Zo ontstaat er een communicatie en vertrouwensband met de hond.

 

Honden hebben altijd al een belangrijke rol in het leven van Corrian gespeeld. Vanaf kinds af aan had Corrian al een passie voor honden. Met haar eigen honden heeft ze diverse trainingen gedaan. Ook heeft ze verschillende opleidingen op kynologisch gebied gevolgd, waaronder gediplomeerd hondenuitlaatservice, stress bij honden, kynologische kennis, kynologisch instructeur en communiceren met honden. Daarnaast is ze door Peter J. Gouw persoonlijk opgeleid om de Ohmpunctuur methode toe te passen bij honden. Momenteel volgt ze een opleiding voor kynologisch masseur.

 

Naast het geven van resonantiebehandelingen aan honden coacht Corrian ook eigenaren van honden.

 

W www.deontspannenhond.nl

M info@deontspannenhond.nl

T 06 – 13343089

P Zwolle

Angelique Savelkoul – 432 Hz

 

Om de volledigheid van liefde te ervaren is het onze taak om te blijven ‘werken’ aan ons ‘zijn’ en vanuit bewustzijn te leven. Ieder mens heeft zo zijn stukken die hij of zij komen oplossen in dit leven en dat is vaak niet gemakkelijk om zelf aan te gaan. Vaak is het stuk begeleiden een must in deze. Mede door aanraking, krijgen cliënten vaak de kans om meer naar binnen te kunnen gaan en de reis naar zichzelf toe in te slaan. Zo is het voor mij mogelijk om met hen, wanneer zij daar volledig voor open staan, te begeleiden op hun levenspad. Natuur, werkt in deze ook vaak goed als metafoor om tot inzichten te komen. Dit is ook wetenschappelijk bewezen dat natuur een positieve invloed heeft op ons mentaal systeem, dus nodig ik mijn cliënten vaak uit om een wandeling te maken in de natuur, om zo een eerste indruk en helder beter beeld te krijgen van de persoon in kwestie.

 

W www.angeliquesavelkoul.nl

M savelkoul.angelique@gmail.com

T 06 52 37 73 84

P Maastricht

Stiggelbout Slagwerk

 

Stiggelbout helpt u om uit het overweldigende aanbod van instrumenten en de bijbehorende merken de goede keuze te maken. Daarom hebben zij een selectie uit de mooiste percussie-instrumenten gemaakt: djembés, cajons, trommels uit de hele wereld, shakers, bellen, gongs, geluidsobjecten enzovoort. Dit kunnen instrumenten zijn van bekende merken, maar ook artikelen van natuurlijke materialen die uit de oorspronkelijke landen zijn geïmporteerd. In ruim 30 jaar hebben zij een netwerk van leveranciers opgebouwd over de hele wereld. Ohmpunctuur werkt al jaren samen met Jaap Stiggelbout. De instrumenten van Stiggelbout zijn dan ook geschikt om te gebruiken in de Ohmpunctuur Sound Healing.

 

W www.stiggelbout.nl

T 050 – 3137303

P Groningen

X