Ohmpunctuur Academy werkt samen met…

Ohmpunctuur Academy heeft de afgelopen jaren een mooie samenwerking opgebouwd met professionals die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Hieronder vind je een overzicht van mensen die zich inzetten voor het welzijn van mens en dier. Een aantal van hen is opgeleid door Peter J. Gouw in het werken met resonantie voor een specifieke doelgroep of met een bepaald instrument.

Adres

Ohmpunctuur Academy
Sprengenweg 148
Apeldoorn, 7314 PL

 

Contactpersoon

Renske Sackman
06- 23 72 19 88
renske@ohmpunctuur.nl

 

www.ohmpunctuur.nl

 

Ohmpunctuur steunt Help in Action.

Remon Konjanan – Peace Sound

 

Rémon Konjanan is resonantie-therapeut, muzikant en docent bij Dharma of Sound. Hij is de oprichter van Peace Sound, praktijk voor klank therapie en coaching in Zwolle.

 

Met zijn werk heeft Rémon één doel: het vergroten van innerlijke vrede bij de mens. Dit geldt bij de Resonantie Therapie behandelingen, het Coachen, en het docentschap bij Dharma of Sound.

 

Muziek heeft als een rode draad door zijn leven gelopen. Met de studie Compositie & Muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) streefde hij naar klanken die mensen konden raken. Met zijn Master of Music zocht hij naar verdieping hierin. Mensen laten raken met klanken door verschillende manieren zoals: muziekproductie, 5.1 surround opnames & weergave, studio opnames, mixage, en compositie voor de media.

 

Rémon is tevens de ontwerper van de website van Ohmpunctuur Academy.

 

www.peacesound.nl

info@peacesound.nl

T 06-43208913

Zwolle

Metka Erbida Golob – Temisa

 

Metka Erbida Golob is psychotherapeut en als Ohmpunctuur Sound Healer opgeleid door Peter J. Gouw. Ze heeft een eigen, goedlopende praktijk in Ljubljana, Slovenië.

 

Metka geeft tevens Ohmpunctuur module 1 en 2 in Slovenië.

 

www.temisa.si

Ljubljana, Slovenië

 

Ilonka van Gog – Love in Sound

 

Ilonka van Gog, Ohmpunctuur therapeut en docent Ohmpunctuur Module 1, is oprichtster van Love in Sound. Daarnaast is ze meditatiedocent, ondernemer, partner en moeder. Met Love in Sound combineert Ilonka kennis en ervaring op het gebied van resonantietherapie met haar nuchtere intuïtie en praktische levenservaring.

 

Werken met klank heeft haar jaren geleden persoonlijk diep geraakt en uiteindelijk gemaakt tot wie ze nu is. “Dankzij klank heb ik oude stukken in mijzelf kunnen transformeren en hiervoor liefde in de plaats gezet. Dat heeft ook mijn gezin veel goeds gebracht. Iedere dag ervaar ik opnieuw dat wanneer ik met klank de juiste snaar bij mensen raak, dat meer effect heeft dan duizend woorden.”

 

Ilonka is opgeleid door Peter J. Gouw tot Ohmpunctuur Sound Healer en docent Module 1.

 

www.loveinsound.com

ilonka.van.gog@gmail.com

06-28998364

Broek in Waterland

Annette Eschweiler – coach

 

Annette Eschweiler geeft lezingen en schrijft teksten over het veranderende bewustzijn in deze tijd, voor de zelfbewuste mens die durft te reflecteren en confronterende levensvragen aangaat. In de chaos waarin wij op dit moment leven, is het soms moeilijk de lichtpuntjes te blijven zien. Gelukkig worden steeds meer en meer mensen zich bewust dat het zo niet langer kan. Niet hoe we met elkaar omgaan, niet hoe we met de natuur omgaan en niet hoe we met alle andere levende wezens omgaan.

 

“Mijn missie is bijdragen aan het wakker worden van de mensheid met behulp van het doorgeven van esoterische kennis. Ik wil zoveel mogelijk mensen bewust laten worden van een dieper bewustzijn, door een ander perspectief te bieden en zo het grotere plaatje te schetsen, voor de erkenning van hun eigen rol in het algemeen ontwakend bewustzijn. Graag ga ik samen met jou op weg.”

 

In het aanbod van Annette maak je kennis met het veranderende bewustzijn en welke rol jij daar zelf in speelt. De boodschap is er een van herkenning en raakt je in het hart. Voor nieuwsgierige mensen met een sterk verlangen naar innerlijke groei. Alles is verbonden met elkaar en wanneer je dat gaat herkennen, krijgt het leven meer betekenis en ruimte, en kan je het vanuit een ander perspectief gaan ervaren. Je krijgt inzicht in het grotere plaatje.

 

www.annetteeschweiler.nl

info@annetteeschweiler.nl

06 – 21 57 63 23

Apeldoorn

 

Trudy Warger – Equichester

 

Trudy Warger is holistisch trainer en geeft resonantie behandelingen voor paarden volgens de Ohmpunctuur methode. Het is haar missie om het welzijn van paarden te vergroten. In haar trainingen staat het contact en de communicatie tussen paard en mens dan ook centraal. Door hier aan te werken ontstaat er meer wederzijds begrip waardoor de samenwerking tussen paard en mens verbetert.

 

Trudy heeft jarenlange ervaring in het werken met paarden. Als 6-jarig meisje begon ze met paardrijden en later verzorgde ze de paarden, fokmerries en veulens op een handelsstal. Sindsdien heeft Trudy vele opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van paardenwelzijn. Onder andere (sport) paardenmassage, healing voor paarden, gedragstraining en het werken met de connectiesensor. Daarnaast heeft ze de opleiding Ohmpunctuur Sound Healer gevolgd en is ze door Peter J. Gouw persoonlijk opgeleid om de Ohmpuntuur methode bij paarden toe te passen.

 

Als holistisch trainer begeleidt Trudy mensen in de training van hun eigen paard. Het trainen/gymnastiseren van het paard door middel van rijden of grondwerk, kan in grote mate bijdragen aan het welzijn van het paard.  Een goede communicatie tussen paard en ruiter is dan wel van essentieel belang. In de training gaat Trudy samen met ruiter en paard op onderzoek uit waarom een bepaald probleem ontstaat. Wat is hier de oorzaak van? Wat zijn de behoeften van zowel paard als ruiter, en hoe worden zij beide daarin voorzien?

 

De oorzaak van gedragsproblemen bij paarden is vaak stress. Dit kan komen door de omstandigheden waarin het paard gehouden wordt, voeding, verkeerde of te weinig beweging, fysieke klachten, etc. Door middel van resonantie behandelingen volgens de Ohmpunctuur methode helpt Trudy paarden om stress te ontladen waardoor het paard kan ontspannen en ook afvalstoffen beter kan loslaten. Dit, in combinatie met de juiste training en coaching voor zowel mens als paard, zorgt ervoor dat er weer een gezonde basis ontstaat voor een fijne samenwerking.

 

www.equichester.nl (binnenkort online)

twarger@hotmail.com

06-51703917

P Ter Aar

 

Sanna Kaper – VieJaLee!

 

ViaJaLee! is van Sanna Kaper. Sanna maakt duurzame, handgemaakte, unieke accessoires en gebruiksvoorwerpen, die het leven mooier maken. Elk exemplaar is handgemaakt. Vaak ook geborduurd, maar altijd uniek en aaibaar. Het is fijn om vanuit iets ouds, dat zijn functie verloren heeft, iets nieuws te maken. Dat geeft een mooi tegenwicht voor de wegwerpmaatschappij waarin wij leven.

 

W www.viejalee.nl
M info@viejalee.nl
T 06-29023594
P Aalsmeer (Atelier)

X