Persoonlijke training Shumann & Zielresonantie

 

Ohmpunctuur heeft nieuwe resonanties ontdekt die je beschermen tegen de invloeden van straling en energetische vervuiling! Deze stemvorken zijn speciaal afgestemd op de Schumann Resonantie. De Schumann resonantie of ‘hartslag van de aarde’ is de eigen trilling van de aarde en ligt normaalgesproken rond de 8 hertz.

 

De Schumann-resonantie komt daarmee zeer dicht in de buurt van de menselijke frequenties in de hersenen, namelijk van de alfagolven (7-14 hertz). Alfagolven hangen samen met een toestand van ontspanning en alertheid. Als er alfagolven in de hersenen worden geproduceerd voel je je rustig en kan de aandacht goed op iets gericht worden. Informatie wordt goed opgenomen, opgeslagen en kan makkelijk weer opgeroepen worden. Je kent in de alfastaat geen angst of agressie, en zit hierdoor lekker in je vel. Dit betekent dat het brein dan in resonantie is met de eigen trilling van de atmosfeer van de Aarde.

 

Helaas is door de explosieve groei van elektromagnetische golven die door mensen worden gebruikt (denk aan antenne installaties, het nieuwe 5G netwerk, wifi, smartphones en de mensen zelf) de Schumann-resonantie flink gestegen. Hierdoor komt de trilling van de aarde niet meer overeen met de alfagolven in onze hersenen, maar is inmiddels gelijk aan de hersengolf 16 tot 38 hertz, de bètagolf (!).

 

De bètagolf is de overlevingsstaat van de mens, de stressmodus. Je voelt je gespannen, nerveus, angstig, het geheugen werkt minder goed en je slaapt minder goed. De frequentie van de aarde ligt momenteel in diezelfde bèta-staat, in de stressmodus. Dit is te merken aan de maatschappij. Mensen zitten vol haatgevoelens, angst, klagen en maken zichzelf ongelukkig. 

 

Als het vervuilen van de aarde doorgaat door nog meer frequenties te produceren, dan wordt de frequentie van de aarde nog hoger. Je kunt je voorstellen wat dat met de mens zal doen. Des te belangrijker is het jezelf schoonmaken met de zuivere frequenties van de stemvorken die je herinneren aan je ontspannen staat van zijn en zo de aarde een beetje te helpen.

 

Met de resonanties van vier Shumann en zielstemvorken geef jij jouw ziel voeding en zet je jezelf weer stevig neer op Aarde. Je leert werken met deze stemvorken om weer verbinding te maken met jouw ziel en te voelen wat er aangeraakt wordt bij jou in deze verhoogde Shumann-trilling. Ga terug naar jouw oorspronkelijke zielentoon en dat voelt als thuiskomen.

 

Praktische informatie

  • Datum: in overleg
  • Duur: 1 dag van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Ohmpunctuur Academy, Schadewijk 3 in Eersel (bij Eindhoven)
  • Docent: Peter Gouw
  • Kosten: € 644
  • Inclusief: 3 Shumann stemvorken en 2 Zielstemvorken en handout
  • Aanmelden: mail ons om je de Persoonlijke trainingsdag aan te vragen!