Persoonlijke training Kristal Resonantie & Stemvorken

 

Ga de diepte in met deze één op één kristal-training van Ohmpunctuur!

 

Kristal wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn helende en zuiverende eigenschappen. Dit komt doordat kristal een bepaalde trillingsfrequentie heeft. Je kunt dit vergelijken met de aura van de mens. Kristal heeft ook een aura, een energieveld. De trilling van dit veld is heel erg hoog, en dat zorgt ervoor dat wanneer je in aanraking komt met kristal (klank), jouw energieveld gaat meetrillen met dat van het kristal. En dat is een heel prettig en ontspannend gevoel, want kristallen brengen ons energiesysteem weer in balans. Kristal (klank) absorbeert de energie met een lage frequentie (negatieve energie), en transformeert dit. Door de samenstelling van de juiste kristal resonanties worden ook de kristalstructuren in ons lichaam verhoogd waardoor ons immuunsysteem sterker wordt en chronische klachten zouden kunnen verdwijnen.

 

De klank van kristal heeft een helende en zuiverende werking op ons energiesysteem. Daarom worden er in de Ohmpunctuur Sound Healing verschillende kristallen instrumenten gebruikt. Denk hierbij aan kristallen klankschalen en piramides. De klank van kristal brengt onmiddellijk rust in je hoofd en daarmee in je lichaam. Het helpt je diep ontspannen, in balans te komen, en weer de liefde voor jezelf te voelen.

 

Bij Ohmpunctuur leer je ook werken met de kristallen stemvorken. De krachtige kristallen stemvorken zijn gemaakt van 99,99% kwarts kristal. Een must-have voor de professionele Sound Healer! De set bestaat uit drie stemvorken die resoneren met het basis chakra, het hart en het kruin chakra (heilige drie-eenheid). Met deze set van 3 stemvorken kun je een bijzondere healing geven die werkt tot diep in de energiecentra, meridianen en chakra’s. Hierdoor kun je in je sound healing de diepste blokkades of emoties transformeren. Via bepaalde punten op het lichaam en het gehoor kun je de kristalvibraties door je hele lijf ervaren als een transformerende energie. Bovendien vul je alle cellen in het lichaam op met deze helende kristalenergie.

 

In deze 1-daagse training leer je hoe je met de kristallen stemvorken kunt werken in de aura en op de chakra’s. Je gaat ook ontdekken dat de stemvorken heel goed te combineren zijn met je kristallen hart schaal (hoog en laag) en de kristallen piramide.

 

Praktische informatie

  • Datum: in overleg
  • Tijd: 1 dag van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Ohmpunctuur Academy, Schadewijk 3 in Eersel (Eindhoven)
  • Docent: Peter Gouw
  • Investering: € 399 (exclusief stemvorken)
  • Stemvorken: investering afhankelijk van met hoeveel kristallen stemvorken je wilt leren werken (bijv. kristallen hart stemvork of set van 7 kristallen chakra stemvorken)
  • Voor wie: deze training is voor iedereen die minimaal Ohmpunctuur Module 1 heeft gevolgd
  • Aanmelden: mail ons om je de Persoonlijke trainingsdag aan te vragen!