Missie en visie

Helende werking van klank

 

Het staat vast dat de trillingsgeneeskunde in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaat spelen in onze maatschappij. De wetenschap komt steeds meer tot de conclusie dat alles trilling is. Alles is energie. Er komen steeds meer (dure) apparaten die frequenties kunnen produceren en doorgeven aan het lichaam, maar die geven weer een stralingsbelasting voor het lichaam. Dit in tegenstelling tot het werken met Ohmpunctuur, een methode die geen bijwerkingen kent. Ohmpunctuur is namelijk veilig en ‘to the point’, zoals een cursist het verwoordde. Je voelt de frequenties van de Ohm stemvorken, klankschalen en gong. Hierdoor ervaar je een gevoel van eenwording, van rust, kalmte en vertrouwen.

 

Energetische vervuiling

Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Dit wordt veroorzaakt door de overvloed van geluiden door het (lucht)verkeer, stralingen van elektrische apparaten, zendmasten, mobiele telefoons, etc. Maar ook door stress, emoties en energetisch vuil van anderen. Door de blokkades in de chakra’s en energiebanen en het energetisch vuil in de aura kunnen dagelijkse en oude emoties/patronen (karma) niet ontladen (losgelaten) worden.

 

Gevolgen

Door energetische vervuiling raak je uit balans of beter gezegd, je raakt je unieke trillingspatroon/klankkleur kwijt. Alles wordt teveel, je bent moe, uitgeblust en de stress en drukte van het dagelijks leven in onze maatschappij eisen hun tol. Het lichaam wordt ziek en er ontstaan lichamelijk en/of psychische klachten. Met name empathische beroepen, zoals therapeuten en mensen die werken in de dienstverlenende zorg, staan bloot aan energetisch vuil van anderen.

 

Klank als medicijn

Hoe kun je anderen helpen als je zelf niet lekker in je vel zit? Gesprekken kunnen helpen om inzicht te verschaffen, te relativeren en te accepteren. Maar het lichaam is dan nog niet zover om oud zeer los te laten en te helen. De trillingen en de toon van de Ohm stemvorken in combinatie met de helende klanken van Tibetaanse en kristallen klankschalen resoneren niet alleen diep in het fysieke lichaam tot op cel- en DNA-niveau, maar ook in het subtiele lichaam (aura) op energetisch niveau (tot op je ziel?!). Blokkades in je energiekanalen (meridianen) worden opgeheven waardoor opgehoopte afvalstoffen (toxines) het lichaam beter kunnen verlaten.

 

Oude emoties

Het allermooiste is echter dat Ohmpunctuur oude emoties en patronen (karma) transformeert. Hierdoor kunnen de chakra’s en het aura ontladen en loslaten. Ontspannen en verlost van toxines en energetisch vuil, kan het zelfhelend vermogen van het lichaam volledig tot zijn recht komen. Kortom: klank als medicijn!

 

Missie

Het is de missie van Ohmpunctuur Academy om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen en bewust te maken van de helende werking van klank en resonantie. Binnen ons aanbod ligt de nadruk op het vergroten van het bewustzijn door middel van (persoonlijke) trainingen. Peter geeft geen losse behandelingen meer. We vinden het veel belangrijker dat je leert inzien welke overtuigingen en patronen je nog weerhouden om in je kracht te staan. In de persoonlijke trainingen en ook in de modules en workshops wordt er dan ook veel aandacht aan de vragen ‘wie ben ik, wie ben ik nou echt, en hoe kom ik daar?’ besteed. En klank is daarbij de beste ondersteuning die je je maar kunt wensen.

 

Preventieve zelfbehandeling met Ohmpunctuur

Ons uitgangspunt is: JIJ bent het instrument. Door regelmatige zelfbehandeling met de Ohm stemvorken kun je jezelf helpen je eigen trillingspatroon (klankkleur) te onderhouden. Je houdt je chakra’s in balans en je energiebanen schoon zodat toxines het lichaam kunnen verlaten. Je eigen unieke klankkleur (frequentie) helpt je in je kracht te staan, bewust te zijn en het allerbelangrijkste, het schermt je af tegen trillingen en resonanties van buitenaf die niet bij jouw frequentie passen. Dat geeft een enorme rust en gevoel van bevrijding; de negatieve resonanties en/of emoties (energetisch vuil) van anderen vervuilen je niet meer. Dan kan je zijn wie je werkelijk bent en je passie leven.

 

Door persoonlijke trainingen en de Ohmpunctuur opleiding en workshops bieden we ondersteuning bij het terugvinden, herstellen en het zelf preventief onderhouden van jouw eigen klankkleur (essentie).