Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ohmpunctuur
Average rating:  
 54 reviews
by Charlie Battin on Ohmpunctuur

Holy moly! This man and his practice is true wizardry, mastering sound, energy and resonance into one coherent body of practice.

Before the session Peter sat before me and listened energetically to my being, from this place he spoke from the resonance and delivered accurate information of my life and my chakras, actually illuminating parts of my subconscious for me!

As I laid on the bed his intuition guided him directly to points on my meridians which were blocked, 'this hurts right?' he said poking them.
'Yes'
Then from his magick shelf he pulled the Mars tuning forks, sparked it into resonance and poked the handle into the blockage, I felt my whole body resonate and heard harmonics in my head, I breathed deeply and after a brief pause in time, he removed the tuning fork.
'See, its gone now' he said poking harder this time.
And its true, it was gone. For the first time in years i felt true grounding happen through my legs!!! And since then I have been breathing deeper and feeling much more embodied.

As I laid on the 432hz resonator harp bed Peter donged the 14 chakra bowls that laid beneath.
Their sound responded to the resonance of my chakras, if their tone was pure, so was my chakra, and this was totally acurate to my own experience.
If the tone wavered, it was because the chakra was out of wack.

After another pause in time, where Peter would ding the bowls, strum the 432hz harp bed, chant some magick chants and do some kind of reiki, i eventually opened my central column of light, felt each chakra resonate and saw in vivid color each chakra with some kind of sanskrit symbol.

As I stood up from the bed I could feel every crystal cell in my body vibrate, this was the sound of my soul. I felt the resonance of everything, even the pavement resonated.

This is the medicine of the new 5D paradigm, resonance and sound. We are instruments of pure divine harmony!
Through meditation i have been able to generate and access this resonance within me and it has shifted my perspective into the knowing that we live in a timeless dream of multidimensional harmonics!
Everyone has a beautiful song, sing it!

Thank you Peter!

by Robby on Ohmpunctuur

Gister een healing gehad bij Peter op de tafel en het was heerlijk. Ik voelde me tijdens en na de sessie zielsgelukkig en kon niet stoppen met glimlachen. Er gebeurde zo veel in mijn lichaam en de tijd schoot voorbij. Ik voelde me steeds meer in balans komen en gaandeweg ook steeds krachtiger. Woorden kunnen niet uitdrukken wat dit heeft gedaan voor me en hoe dankbaar ik ben.

Dank je Peter!

by Jeroen on Ohmpunctuur

In 2018 heb ik Ohmpunctuur module 1 en 2 gedaan. Ik ben er zo door gegroeid en het heeft mij zo geholpen dat ik ook andere mensen hiermee kan helpen :).
Drie weken geleden een persoonlijke training gedaan met Peter.
Het was een prachtige dag met een hoop heling, wat nog weken door resoneert in mijn systeem en leven.
Alles stroomt en flowt beter.  Peter dankjewel voor deze fantastische dag!

by Petra on Ohmpunctuur

Tijdens de training Ohmpunctuur mocht ik een korte sound healing sessie ervaren. Dit heeft iets wezenlijks in mij aangeraakt, dat eigenlijk niet in woorden is te beschrijven.
Geraakt tot diep in mijn ziel, erkenning voor dat wat ik diep van binnen weet en mogen ervaren waar ik mezelf nog blokkeer.
Het steunt me om trouw te blijven aan mezelf en het pad te blijven lopen dat ik ben ingeslagen.
Peter speelde daarna muziek, welke ik op een heel ander level kon ontvangen. Dank je wel Peter, voor deze bijzonder ervaring. Tot snel!

by Mariette on Ohmpunctuur

Gisteren een bizar mooie sound healing meegemaakt. Zo kan het ook dus! Wouw nooit geweten dat resonantie zoveel kan doen!

Met behulp van klank technieken en resonantie wordt van alles gemeten en weer in balans gebracht. Je kunt dit ook zelf horen. Hoe je lichaam op de resonantie reageert, daar waar er iets uit balans is en daarna hoe het klinkt en voelt als alles weer mooi stroomt en in balans is. Je kunt hiermee je lichaam helen en er kunnen ook poorten worden geopend zodat je verder kunt groeien op je mooie pad.

Na de sessie voelde mijn lichaam totaal anders. Super ontspannen, geaard, krachtig, helder en schoon. Ook mijn stem was helderder. De resonantie werkt nog 48 uur door, dus vannacht in mijn bed was het nog in volle gang. Heerlijk. Veel mooie inzichten komen door.

Voor degene die verder willen in klank en sound healing: This is the place to BE! Dank je wel Peter Gouw voor je enorme toewijding, meesterschap en het doorgeven van deze kennis. 🙏💚

by Pieter Kartikeya Das on Ohmpunctuur
Open dag

Super dankbaar ben ik voor de bijzondere kennismaking met Ohmpunctuur tijdens de open dag vandaag. Na een warm ontvangst kreeg ik de ruimtes te zien was meteen onder de indruk. De eerste ruimte is zowaar een heuse boeddhistische Gompa, en de tweede ruimte een walhalla voor eenieder die wil werken met klank. Een levenswerk dat zich laat zien in een unieke klankbehandeltafel, een reeks prachtige schalen, stemvorken, gongs, chimes en enkele andere unieke eyecatchers. Zo mag ik een behandelkamer graag zien in de geneeskunde van de toekomst.

We begonnen in de Gompa, alwaar een en ander werd uitgelegd en gedemonstreerd over klank en resonantie. Peter heeft duidelijk een brok aan kennis en ervaring, wat doorklinkt in de manier waarop hij praat over het onderwerp, zijn doortastende manier van klankdiagnose en zijn haarscherpe gehoor. Na een relatief simpele stemvork reiniging heb ik sinds lange tijd mogen ervaren hoe het voelt om geaard te zijn, en dat weet je pas als je het voelt.
Mijn geluk was echter nog niet op, daar ik daarna ook even op de tafel mocht voor een soundhealing. Kundig werd er vastgesteld waar er disharmonie bestond in het energieveld en na een periode die een blissfull eternity leek te zijn mocht ik thuiskomen in wat mijn eigen frequentie bleek te zijn. Diepe dankbaarheid en tranen als gevolg omdat het impliciet en expliciet, met de readings van Peter, onderliggende patronen laat zien die onbalans creëren in de eerste plaats. Weer even 'heel' mogen voelen in deze wereld waarin je veelal verhinderd wordt bij jezelf te blijven en zo snel een deel van jezelf weggeeft. Belangrijk dus om grenzen (en behoeften!) in de gaten te blijven houden en op die manier dicht bij jezelf te blijven in contact met anderen en de rest van de wereld.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie fijne energie, kennis en kunde. Graag tot ziens!

by Edminda on Ohmpunctuur

8 jaar geleden heb ik via internet Ohmpunctuur gevonden en ben ik bij Peter terechtgekomen. Tijdens de Module 1 die ik toen bij hem volgde, bleek dat ik erg gevoelig was voor energie en resonantie en wel wat hulp kon gebruiken op dat gebied.

De eerste behandelingen waren al snel een feit en de positieve gevolgen ervan waren goed merkbaar. Het was echt een grote en fijne bijdrage. Alle reden voor mij om hiermee door te blijven gaan en de auracleaners dagelijks te blijven gebruiken.

In de tussentijd ook een aantal behandelingen in de piramide gehad die altijd zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar zijn. Ook 3 jaar geleden meegedaan met de chakra challenge en daar meer uitleg over gekregen.

Schijnbaar hadden we even meer afstand nodig om ieder ons eigen ding te doen, maar vandaag heb ik Ohmpunctuur weer gevonden.
Ik heb mezelf getrakteerd op een Sound Healing. En wat een feest was dat zeg! Mijn lichaam zingt er helemaal van. De klanktafel heeft mij zichtbaar goed gedaan. Had de klanktafel en dit gevoel op dit niveau nog niet eerder ervaren, maar ook dit was zeker weer voor herhaling vatbaar. Mooi kado voor mijn verjaardag!

Door de behandeling zijn de auralagen geschoont, het hoge en lagere bewustzijn is via het hart met elkaar verbonden zodat ze goed samen kunnen werken en ik energie goed af kan voeren naar de aarde. De blokkades die in het energiesysteem zaten zijn opgelost en alles loopt weer als een zonnetje. Hoef het alleen maar thuis van tijd tot tijd te onderhouden met de stemvorken die ik heb zodat ik dit niveau kan behouden.

Kortom: Hoe wordt het nog beter dan dit?

by Stephanie on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healing

Uit dankbaarheid wil ik mijn persoonlijke ervaring bij OhmPunctuur delen. Wat ik op dit moment ervaar is een gevoel van rust en ruimte, mijn systeem is zich aan het resetten. Tijdens mijn ontmoeting met Peter ontwaakte er van alles in mij, ik begreep niet wat er gebeurde en hoe hier mee om te gaan. Samen zijn we in gesprek gegaan en werden mijn blokkades uitvergroot, ik kon er niet meer omheen. Deze confrontatie was precies wat ik nodig had om echt de keuze te maken mezelf volledig over te geven en te vertrouwen in het proces. 

Nu twee sessies verder voel ik mij herboren. Door middel van het samenspelen met de Gong, handpan en drum word ik uitgedaagd om te spelen, ontdekken, her-inneren wie ik werkelijk ben. Ik durf steeds meer los te laten en voel hoe ik gedragen word door het leven. De puurheid, liefde en wijsheid waarmee Peter werkt nodigt mij uit om dit ook in mijzelf te ontdekken. Voor mij is zijn energie ontzettend helend en inspirerend. Ik ervaar er helemaal binnenste buiten van gekeerd te worden en vanuit daar wordt er een opening gecreëerd. Door middel van Sound Healing voel ik mij steeds verder in balans komen. Dit is nog mooier dan ik ooit had durven dromen. Steeds verder thuis komen in mezelf. Weer verliefd op het leven. Het leven praat tegen mij en nieuwe deuren gaan open. Dansen, springen, klimmen. Ik zeg weer JA tegen het leven.

Dank je wel lieve Peter en Renske, zoveel respect en liefde voor wat jullie doen.

by Moeder & zoon on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur Sound Healing - voor kinderen

Hallo Peter en Renske,


Na de behandeling bij Peter zit mijn zoon heel goed in zijn vel. Vond de behandeling heerlijk en voelt zoals hij zelf zegt een enorme rust. Dat is mooi! Hij voelde echt een klik met Peter en voelde zich begrepen.  Als moeder vond ik de behandeling ook heel bijzonder.


Bedankt lieve mensen en hartelijke groet!
by José on Ohmpunctuur
Module 1 Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie

Lieve Peter en lieve Renske,

Wat was het een prachtig weekend bij jullie met deze 1 ste module! Ik ben heel dankbaar.
Er was een hele fijne energie tussen jullie en ons. Hele fijne uitleg en bijzonder fijne begeleiding gehad van zowel Peter als van jou Renske. Wat zijn jullie mooi bezig met jullie missie om mensen te begeleiden om voor  zichzelf te kunnen zorgen en zichzelf te kunnen beschermen.Mijn energie is zo in balans weer. Ik voel me top en stroom fantastisch. Hiermee ook nog bijzondere wake up tools aangereikt gekregen waardoor het allemaal heel helder is. Lieve mensen, geweldig bedankt voor jullie liefde en warmte en tot snel in een volgende module.

Hartelijke groet, José

by Jan & Ans on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur Duo-behandeling

Lieve Peter en Renske

Het is al weer een tijd geleden dat wij een duo behandeling kregen, en de reden dat ik nu pas reageer is omdat het zo’n geweldige ervaring was en we er nog steeds samen en met anderen over praten. Het was een hele belevenis om daar samen alle aandacht van jullie te krijgen. Door het geluid – resonantie – groeide wij op dat moment dichter naar elkaar.
Bedankt, het was hemels.

Liefs Jan en Ans

by Marjolein on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healing

Lieve Renske en prachtige Peter,

Al jaren blijf ik hangen in de stilte, weet ik dat de volgende stap aan mij is. Maar al die jaren kon ik dat ene zetje voor de volgende stap niet vinden. Totdat ik tussen de snaren en boven de schalen lag en jullie mij hebben bevrijd van de aan mezelf opgelegde beperkingen met de overweldigende klanken van de dubbele klanktafel. De stilte is verbroken, ik neem (eindelijk) kleine maar wel de volgende stappen. Dank jullie zo veel!

Liefs, Marjolein

by Daphne on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healing

Op 18 oktober had ik een behandeling, dit scheef ik een week na de tijd.

Een weekje heb ik alles op me in laten werken om dit alles goed te kunnen delen. Vorige week donderdag kwam ik aan bij Peter en Renske, hartelijk werd ik ontvangen met een kopje koffie en begon ons avontuur eigenlijk al, door een fijn kennismakingsgesprek, rondleiding en een krachtige reading, gingen we naar de  Geometische Sound Healingsbank, prachtig in elkaar gezet, gedacht aan alle elementen om het klanken van horen en voelen te versterken.

Mijn geluk was dat naast Peter, ook Renske aanwezig was, door de mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd met de trillingen van het gitaarspel, de klanken van de energie van kristallen schalen en andere klankschalen. Heb ik alle elementen langs voelen en horen komen, golvend door mijn lichaam en daarbuiten.
Renske zorgde voor mij voor een focus door de zee van geluiden en de zwaardere mantra van Peter zorgde voor een nog diepere dimensie in de meditatieve staat waarin ik verkeerde.
Het was een ervaring op zich, al die geluiden, trillingen. Ik heb water, dolfijnen, vuur en aardse trillingen langs horen en voelen komen en aan het eind voelde ik lucht, ruimte in mijn longen rust in mijn hart alles bruiste na “ MAGNIFICO”.

Dit samen vormde het gevoel “Hier was ik naar opzoek”.

Langere tijd ben ik al opzoek naar een balans tussen mijn hogere en lagere bewustzijn, dit heeft mij ook op het pad van Peter gebracht daarvan ben ik overtuigd.
De nacht na de sessie heb ik in een meditatieve staat doorgebracht, de trillingen werkten de dag daarna gewoon door, was wel wennen aan de stroming in mijn lichaam. Normaal met yoga probeer je in jezelf te keren, dit ging zonder moeite de juf had “ toevallig” de les de avond vooraf gaande aangepast naar een chakra gerichte les haha
De week die volgde was “open maar ook confronterend“ voelde spanningen op mijn borst, die veranderde in opluchting, hoofdpijn van alles wat binnen kwam (waardoor ik ook veel naar binnen keerde) dit veranderde naar een balans en nog beter aanvoelen.

Dit betekent voor mij dat ik de goede kant op ga op het pad dat ik nu bewandel!
Bedankt Peter en jij ook Renske en tot de cursus op maat!

Liefs, Daphne

by Miranda on Ohmpunctuur
Training op maat | kristal healing

Ik heb een hele fijne kristal healing training op maat van Peter gehad.Hij heeft mij duidelijk verteld welke materialen wel en niet goed zijn om te gebruiken en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Ook heb ik heel veel van hem geleerd en vind hem een fijne en goede leraar.

by Cora on Ohmpunctuur

Deze keer heb ik mijn man meegenomen voor een duo-behandeling. We worden gezellig ontvangen met een kopje thee. Ik kijk er nu alweer naar uit om te mogen genieten van de prachtige klanken van de klankschalen en te baden in muzikale trillingen. Het samenspel van Peter en Renske is prachtig om te ervaren en uiteindelijk smelten onze harten samen op dezelfde resonantie!

by Janneke on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healingen

Joris heeft 12 jaar geleden een ongeluk gehad waarna hij  3 weken volledig in coma is geweest en daarna ongeveer 2 maanden vegetatief en daarna van laag bewust naar bewust is gegaan. Een lange en zware tijd waar hij met behoorlijke schade is uitgekomen. Tijdens zijn laag bewuste periode liet hij ons regelmatig weten dat hij omringt was door onze overleden ouders en een goede vriendin. Hij heeft lange tijd in 2 werelden geleefd. De eerste 7 jaar van zijn herstel waren gericht op fysiek herstel (je doorleeft opnieuw alle leeftijden), na deze 7 jaar is Joris redelijk hersteld, nog wel volledig rolstoel gebonden maar behoorlijk zelfstandig. In het achtste jaar na zijn ongeluk wordt hij heel depressief, deels door medische problemen (blijkt achteraf) en deels door het verlies van zijn oude leven. In 2016 komen we via Annette Eschweiler terecht bij Peter en samen met Peter is de weg naar psychische balans en lichamelijk herstel ingezet. Eerst wat intensiever maar in de loop van de tijd komt Joris elke maand voor een korte behandeling als ‘onderhoud’. Peter laat ons als ouders begrijpen waar Joris is geweest direct naar zijn ongeluk en dat hij heel goed in staat is daar naar terug te keren omdat hij zich daar heel veilig heeft gevoeld. Langzaam leren wij en ook Joris begrijpen hoe dit in elkaar zit. Elke keer als Joris bij Peter is geweest ontstaat er weer een ontwikkeling in de ruimste zin van het woord, maar met name ook berusting en balans. Prachtig om te zien hoe Peter en Joris elkaar begrijpen zonder dat ze hoeven te communiceren, wat zijn wij dankbaar dat Peter zo begaan is met Joris zijn verhaal en situatie. Ik kan werkelijk iedereen aanraden om Peter te consulteren voor dit soort gecompliceerde zorg, je leert als mantelzorger, professioneel verzorgende om te gaan met de uitdagingen van de fysieke en psychische uitdagingen.
.

by Kees Schenk on Ohmpunctuur

Ik ben gelijk gaan schrijven in de trein omdat de energie nog in mij mag zakken. Maar dit is ook het moment dat de ervaring nog zo vers in mij doorresoneert. Ik voel dat ik jullie deze woorden daarom in zijn puurste vorm wil geven. Dichtbij het beleefde moment dat doorstroomt door mijn wezen. Peter legt mij uit dat dit (de Geometrische Sound Healing met de dubbele klanktafel, in het hoger en lager bewustzijn in resonantie) de kers op de taart is van zijn 35 jaar ervaring en werk met de geometrie van resonantie. Al toen hij heel jong was zag hij dat dit is wat het uiteindelijk zou worden. Elk leven kent een meesterwerk, de kroonjuweel van je creatie, de missie waarvoor je in dit leven gekomen bent. En Peter vertelt mij dat dit die van hem is. Deze dubbele klanktafel, met alle gongs, schalen en snaren die erop en omheen gebouwd zijn. Dit is waar hij zijn leven als klankhealer naar toe heeft gewerkt. En nu mag hij hier de mensen kennis mee laten maken. Die hier in hun bewustzijn klaar voor zijn. Want dat is niet iedereen. Dit is de toekomst. Elk deel van deze tafel, elk instrument eromheen is perfect in de geometrie op elkaar afgestemd zodat je gestemd kan worden op DNA, cellen en in al jouw lagen van bewustzijn. Deze is liefde, en daarmee kan het jou terug brengen naar liefde. En daar hoort iemand bij die het kan bespelen met zijn hart en ziel, en de muzikale kennis heeft om te begrijpen hoe je dit doet.

Voor deze behandeling mocht ik het geluk hebben dat zowel Renske en Peter mij behandelden. Als ik in een behandeling ga stem ik me af op mijn fysieke en energetische lijf. Zodat ik de klank volledig kan ontvangen, in al mijn lagen. En kan gaan reizen op de golven van de klanken. Dit was daarin de mooiste reis die ik heb gemaakt van binnen. Liet mijn lichaam in elke laag spanning ontladen. Spieren popte open en ik ervoer doorstroming door mijn hele lijf. En in het midden van dat alles begonnen Peter, in de lage boeddhistische klanken en mantra’s, en Renske in de hoogte, de stem van een engel, te zingen, wat me meenam naar werelden ver van hier. Waar alleen maar liefde en licht is. De energieën die je alleen in films ervaart, in de arctische natuur van IJsland. Wat ik tijdens deze behandeling kon ontvangen was vrede, liefde en licht in al mijn lagen. En nu, zittend in de trein. Net lopende door de stad Amsterdam, voel ik me thuis in mezelf, stil in mij, kan ik mezelf helemaal voelen. Wat een cadeau heb ik mogen ontvangen van deze lieve mensen. En wat gun ik dat iedereen. Een geschenk voor jezelf.

by Peter Houben on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur Module 1 en 2

Van nature ben ik iemand met een gezonde dosis logisch denk vermogen, en absoluut niet zweverig. Achter al wat is zit een patroon en een samenhang. Door mijn verbondenheid met planten en astrologie (van kind af aan), ga je dingen ontdekken in de natuur die met logisch verstand niet te verklaren zijn. o.a. dat de groei van planten sterk afhankelijk is van de fasen van de Maan en andere planeten, en dat muziek spelen tussen planten in tuinbouw kassen tot wel 20% meer vruchten dragen, en dat een Franse (zeer gerenommeerde) wijn teler muziek van Bach speelt in zijn percelen met druiven, wil toch wel wat zeggen.

Logischerwijs ga je dan denken, waarom zou muziek (trilling) dan niet ook bij mensen een genezende werking hebben?  Perslot van rekening is alles in het heel-al opgebouwd uit atomen, protonen en elektronen die om elkaar heen draaien, deze draaiing geeft trilling, zodoende trilt alles ook stenen die uit een vaste vorm (blijken) te bestaan. Daarom zijn er ook zoveel mensen die een helende werking ervaren bij Lithotherapie.

Het grote voordeel van Ohmpunctuur van Peter Gouw is dat hij een unieke methode heeft ontwikkeld om het hele welbevinden van de mens in balans te brengen doormiddel van stemvorken en klankschalen, maar je kunt er ook zeer doelgericht mee werken.

Ik stond er bij de 1e module wat neutraal en afwachtend in, totdat ik enkele bekenden heb getest d.m.v. de basis metingen die we van Peter Gouw hebben geleerd, en tot zeer verrassende resultaten ben gekomen. Toen ik met de stemvork de armen van een cliënt ging scannen viel de trilling volledig weg net voorbij de schouder (niet op de schouder). Later bleek bij een scan in het ziekenhuis dat er inderdaad een kneuzing is net voorbij de schouder. Terwijl de cliënt steeds aangaf dat zij van de schouder last had. Door de juiste stemvork te gebruiken is het mogelijk deze pijnlijke pek ook weer op te heffen.

Zo zie je dus hoe nauwkeurig je een diagnose kunt stellen en de klacht kunt opheffen met behulp van stemvorken! Wat je bovendien ook heel goed geleerd krijgt is de juiste ademhalingstechniek toe te passen bij elke handeling die de therapeut doet. De juiste ademhaling bepaalt uiteindelijk de effectiviteit van de behandeling.

Uit grond van mijn hart kan ik alleen maar zeggen: Dat Peter Gouw een hele serieuze therapeut en docent is, hij is zeer kundig en heel nauwkeurig in zijn behandelingen en lesgeven als docent!

Fleurige Groeten
Peter Houben

by Leon on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur

In 2016 getriggerd en door een toevalligheid (niets is toeval in dit leven) een afspraak gemaakt, voor wat ik in eerste instantie dacht een klankschaal/ ohmpunctuur massage van Peter. Niets van dat alles was wat op mijn pad kwam, wel een overweldigend gevoel van op mijn plek te zijn en eindelijk thuis komen.


Mijn zoektocht was al lang gaande en ik weet wat ik wil. De omstandigheden waarin ik mij momenteel bevind verhinderen mij de cirkel te doorbreken… dacht ik.


De eerste ontmoeting met Peter heb ik samen met mijn partner gepland. Fijn om ook direct op afstand te kunnen observeren (observeren = leren). Er beweegt iets, er resoneert meer dan alleen klank.
Uit pure interesse en voor het thuiskom gevoel heb ik daarna de 1-daagse training gevolgd. Het heeft mij nog meer geraakt. Een tweede afspraak gemaakt… die mijn leven voorgoed heeft veranderd. Ik heb het gevoel echt thuis te zijn na een lange reis, en Peter luistert graag naar de reisverhalen, maar ontwricht tegelijkertijd ook barrières en mijn pantser.


Het geloof, geloven in, vertrouwen en zijn begeleiding je eigen pad te vervolgen, te ontdekken, daarin te groeien. Altijd met respect, overgave, passie en liefde.
Ik heb weer vertrouwen dat mijn pad meer mogelijkheden biedt, ik ontdek dat er verbanden zijn in resonantie van mens, dier en plant. Verbanden ook in klank, ritme. Kennis vergaard in het verleden, opgeslagen, komt nu van pas. Het zijn puzzelstukken die passen, het resoneert in mij en geeft mij ruimte. Ruimte om weer thuis te mogen ZIJN.


Wellicht geïnfecteerd met het Ohm-virus.


Dankje Peter voor de klanken in mijn stilte. De manier voor mij om mijn cirkel te doorbreken.

by Anneke on Ohmpunctuur

Vandaag is mijn man jarig. Daar hij niet zo van de cadeau’s in de vorm van spullen is heb ik hem vorige week verrast met een duo behandeling bij Ohmpunctuur. Wat een bijzondere ervaring was dat !!!

Behalve dat wij tijdens deze behandeling energetisch op elkaar werden afgestemd maakte het ons weer heel erg bewust van de verbinding die wij met elkaar hebben. Ik “voelde” en “zag”  weer heel duidelijk hoe uniek, mooi en liefdevol wij als mens zijn en hoe bijzonder onze verbinding is. Het maakte mij ook bewust dat echt samen “zijn” niet iets vanzelfsprekends is. Over mooie  en liefdevolle mensen gesproken: Peter en Renske wat jullie tijdens deze behandeling met jullie unieke gave teweeg brengen maakt dat wij er met dankbaarheid en liefde op terug kijken/voelen. Dank jullie wel. X

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
X