Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ohmpunctuur
Average rating:  
 46 reviews
by Moeder & zoon on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur Sound Healing - voor kinderen

Hallo Peter en Renske,


Na de behandeling bij Peter zit mijn zoon heel goed in zijn vel. Vond de behandeling heerlijk en voelt zoals hij zelf zegt een enorme rust. Dat is mooi! Hij voelde echt een klik met Peter en voelde zich begrepen.  Als moeder vond ik de behandeling ook heel bijzonder.


Bedankt lieve mensen en hartelijke groet!
by José on Ohmpunctuur
Module 1 Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie

Lieve Peter en lieve Renske,

Wat was het een prachtig weekend bij jullie met deze 1 ste module! Ik ben heel dankbaar.
Er was een hele fijne energie tussen jullie en ons. Hele fijne uitleg en bijzonder fijne begeleiding gehad van zowel Peter als van jou Renske. Wat zijn jullie mooi bezig met jullie missie om mensen te begeleiden om voor  zichzelf te kunnen zorgen en zichzelf te kunnen beschermen.Mijn energie is zo in balans weer. Ik voel me top en stroom fantastisch. Hiermee ook nog bijzondere wake up tools aangereikt gekregen waardoor het allemaal heel helder is. Lieve mensen, geweldig bedankt voor jullie liefde en warmte en tot snel in een volgende module.

Hartelijke groet, José

by Jan & Ans on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur Duo-behandeling

Lieve Peter en Renske

Het is al weer een tijd geleden dat wij een duo behandeling kregen, en de reden dat ik nu pas reageer is omdat het zo’n geweldige ervaring was en we er nog steeds samen en met anderen over praten. Het was een hele belevenis om daar samen alle aandacht van jullie te krijgen. Door het geluid – resonantie – groeide wij op dat moment dichter naar elkaar.
Bedankt, het was hemels.

Liefs Jan en Ans

by Marjolein on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healing

Lieve Renske en prachtige Peter,

Al jaren blijf ik hangen in de stilte, weet ik dat de volgende stap aan mij is. Maar al die jaren kon ik dat ene zetje voor de volgende stap niet vinden. Totdat ik tussen de snaren en boven de schalen lag en jullie mij hebben bevrijd van de aan mezelf opgelegde beperkingen met de overweldigende klanken van de dubbele klanktafel. De stilte is verbroken, ik neem (eindelijk) kleine maar wel de volgende stappen. Dank jullie zo veel!

Liefs, Marjolein

by Daphne on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healing

Op 18 oktober had ik een behandeling, dit scheef ik een week na de tijd.

Een weekje heb ik alles op me in laten werken om dit alles goed te kunnen delen. Vorige week donderdag kwam ik aan bij Peter en Renske, hartelijk werd ik ontvangen met een kopje koffie en begon ons avontuur eigenlijk al, door een fijn kennismakingsgesprek, rondleiding en een krachtige reading, gingen we naar de  Geometische Sound Healingsbank, prachtig in elkaar gezet, gedacht aan alle elementen om het klanken van horen en voelen te versterken.

Mijn geluk was dat naast Peter, ook Renske aanwezig was, door de mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd met de trillingen van het gitaarspel, de klanken van de energie van kristallen schalen en andere klankschalen. Heb ik alle elementen langs voelen en horen komen, golvend door mijn lichaam en daarbuiten.
Renske zorgde voor mij voor een focus door de zee van geluiden en de zwaardere mantra van Peter zorgde voor een nog diepere dimensie in de meditatieve staat waarin ik verkeerde.
Het was een ervaring op zich, al die geluiden, trillingen. Ik heb water, dolfijnen, vuur en aardse trillingen langs horen en voelen komen en aan het eind voelde ik lucht, ruimte in mijn longen rust in mijn hart alles bruiste na “ MAGNIFICO”.

Dit samen vormde het gevoel “Hier was ik naar opzoek”.

Langere tijd ben ik al opzoek naar een balans tussen mijn hogere en lagere bewustzijn, dit heeft mij ook op het pad van Peter gebracht daarvan ben ik overtuigd.
De nacht na de sessie heb ik in een meditatieve staat doorgebracht, de trillingen werkten de dag daarna gewoon door, was wel wennen aan de stroming in mijn lichaam. Normaal met yoga probeer je in jezelf te keren, dit ging zonder moeite de juf had “ toevallig” de les de avond vooraf gaande aangepast naar een chakra gerichte les haha
De week die volgde was “open maar ook confronterend“ voelde spanningen op mijn borst, die veranderde in opluchting, hoofdpijn van alles wat binnen kwam (waardoor ik ook veel naar binnen keerde) dit veranderde naar een balans en nog beter aanvoelen.

Dit betekent voor mij dat ik de goede kant op ga op het pad dat ik nu bewandel!
Bedankt Peter en jij ook Renske en tot de cursus op maat!

Liefs, Daphne

by Miranda on Ohmpunctuur
Training op maat | kristal healing

Ik heb een hele fijne kristal healing training op maat van Peter gehad.Hij heeft mij duidelijk verteld welke materialen wel en niet goed zijn om te gebruiken en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Ook heb ik heel veel van hem geleerd en vind hem een fijne en goede leraar.

by Cora on Ohmpunctuur

Deze keer heb ik mijn man meegenomen voor een duo-behandeling. We worden gezellig ontvangen met een kopje thee. Ik kijk er nu alweer naar uit om te mogen genieten van de prachtige klanken van de klankschalen en te baden in muzikale trillingen. Het samenspel van Peter en Renske is prachtig om te ervaren en uiteindelijk smelten onze harten samen op dezelfde resonantie!

by Janneke on Ohmpunctuur
Geometrische Sound Healingen

Joris heeft 12 jaar geleden een ongeluk gehad waarna hij  3 weken volledig in coma is geweest en daarna ongeveer 2 maanden vegetatief en daarna van laag bewust naar bewust is gegaan. Een lange en zware tijd waar hij met behoorlijke schade is uitgekomen. Tijdens zijn laag bewuste periode liet hij ons regelmatig weten dat hij omringt was door onze overleden ouders en een goede vriendin. Hij heeft lange tijd in 2 werelden geleefd. De eerste 7 jaar van zijn herstel waren gericht op fysiek herstel (je doorleeft opnieuw alle leeftijden), na deze 7 jaar is Joris redelijk hersteld, nog wel volledig rolstoel gebonden maar behoorlijk zelfstandig. In het achtste jaar na zijn ongeluk wordt hij heel depressief, deels door medische problemen (blijkt achteraf) en deels door het verlies van zijn oude leven. In 2016 komen we via Annette Eschweiler terecht bij Peter en samen met Peter is de weg naar psychische balans en lichamelijk herstel ingezet. Eerst wat intensiever maar in de loop van de tijd komt Joris elke maand voor een korte behandeling als ‘onderhoud’. Peter laat ons als ouders begrijpen waar Joris is geweest direct naar zijn ongeluk en dat hij heel goed in staat is daar naar terug te keren omdat hij zich daar heel veilig heeft gevoeld. Langzaam leren wij en ook Joris begrijpen hoe dit in elkaar zit. Elke keer als Joris bij Peter is geweest ontstaat er weer een ontwikkeling in de ruimste zin van het woord, maar met name ook berusting en balans. Prachtig om te zien hoe Peter en Joris elkaar begrijpen zonder dat ze hoeven te communiceren, wat zijn wij dankbaar dat Peter zo begaan is met Joris zijn verhaal en situatie. Ik kan werkelijk iedereen aanraden om Peter te consulteren voor dit soort gecompliceerde zorg, je leert als mantelzorger, professioneel verzorgende om te gaan met de uitdagingen van de fysieke en psychische uitdagingen.
.

by Kees Schenk on Ohmpunctuur

Ik ben gelijk gaan schrijven in de trein omdat de energie nog in mij mag zakken. Maar dit is ook het moment dat de ervaring nog zo vers in mij doorresoneert. Ik voel dat ik jullie deze woorden daarom in zijn puurste vorm wil geven. Dichtbij het beleefde moment dat doorstroomt door mijn wezen. Peter legt mij uit dat dit (de Geometrische Sound Healing met de dubbele klanktafel, in het hoger en lager bewustzijn in resonantie) de kers op de taart is van zijn 35 jaar ervaring en werk met de geometrie van resonantie. Al toen hij heel jong was zag hij dat dit is wat het uiteindelijk zou worden. Elk leven kent een meesterwerk, de kroonjuweel van je creatie, de missie waarvoor je in dit leven gekomen bent. En Peter vertelt mij dat dit die van hem is. Deze dubbele klanktafel, met alle gongs, schalen en snaren die erop en omheen gebouwd zijn. Dit is waar hij zijn leven als klankhealer naar toe heeft gewerkt. En nu mag hij hier de mensen kennis mee laten maken. Die hier in hun bewustzijn klaar voor zijn. Want dat is niet iedereen. Dit is de toekomst. Elk deel van deze tafel, elk instrument eromheen is perfect in de geometrie op elkaar afgestemd zodat je gestemd kan worden op DNA, cellen en in al jouw lagen van bewustzijn. Deze is liefde, en daarmee kan het jou terug brengen naar liefde. En daar hoort iemand bij die het kan bespelen met zijn hart en ziel, en de muzikale kennis heeft om te begrijpen hoe je dit doet.

Voor deze behandeling mocht ik het geluk hebben dat zowel Renske en Peter mij behandelden. Als ik in een behandeling ga stem ik me af op mijn fysieke en energetische lijf. Zodat ik de klank volledig kan ontvangen, in al mijn lagen. En kan gaan reizen op de golven van de klanken. Dit was daarin de mooiste reis die ik heb gemaakt van binnen. Liet mijn lichaam in elke laag spanning ontladen. Spieren popte open en ik ervoer doorstroming door mijn hele lijf. En in het midden van dat alles begonnen Peter, in de lage boeddhistische klanken en mantra’s, en Renske in de hoogte, de stem van een engel, te zingen, wat me meenam naar werelden ver van hier. Waar alleen maar liefde en licht is. De energieën die je alleen in films ervaart, in de arctische natuur van IJsland. Wat ik tijdens deze behandeling kon ontvangen was vrede, liefde en licht in al mijn lagen. En nu, zittend in de trein. Net lopende door de stad Amsterdam, voel ik me thuis in mezelf, stil in mij, kan ik mezelf helemaal voelen. Wat een cadeau heb ik mogen ontvangen van deze lieve mensen. En wat gun ik dat iedereen. Een geschenk voor jezelf.

by Peter Houben on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur Module 1 en 2

Van nature ben ik iemand met een gezonde dosis logisch denk vermogen, en absoluut niet zweverig. Achter al wat is zit een patroon en een samenhang. Door mijn verbondenheid met planten en astrologie (van kind af aan), ga je dingen ontdekken in de natuur die met logisch verstand niet te verklaren zijn. o.a. dat de groei van planten sterk afhankelijk is van de fasen van de Maan en andere planeten, en dat muziek spelen tussen planten in tuinbouw kassen tot wel 20% meer vruchten dragen, en dat een Franse (zeer gerenommeerde) wijn teler muziek van Bach speelt in zijn percelen met druiven, wil toch wel wat zeggen.

Logischerwijs ga je dan denken, waarom zou muziek (trilling) dan niet ook bij mensen een genezende werking hebben?  Perslot van rekening is alles in het heel-al opgebouwd uit atomen, protonen en elektronen die om elkaar heen draaien, deze draaiing geeft trilling, zodoende trilt alles ook stenen die uit een vaste vorm (blijken) te bestaan. Daarom zijn er ook zoveel mensen die een helende werking ervaren bij Lithotherapie.

Het grote voordeel van Ohmpunctuur van Peter Gouw is dat hij een unieke methode heeft ontwikkeld om het hele welbevinden van de mens in balans te brengen doormiddel van stemvorken en klankschalen, maar je kunt er ook zeer doelgericht mee werken.

Ik stond er bij de 1e module wat neutraal en afwachtend in, totdat ik enkele bekenden heb getest d.m.v. de basis metingen die we van Peter Gouw hebben geleerd, en tot zeer verrassende resultaten ben gekomen. Toen ik met de stemvork de armen van een cliënt ging scannen viel de trilling volledig weg net voorbij de schouder (niet op de schouder). Later bleek bij een scan in het ziekenhuis dat er inderdaad een kneuzing is net voorbij de schouder. Terwijl de cliënt steeds aangaf dat zij van de schouder last had. Door de juiste stemvork te gebruiken is het mogelijk deze pijnlijke pek ook weer op te heffen.

Zo zie je dus hoe nauwkeurig je een diagnose kunt stellen en de klacht kunt opheffen met behulp van stemvorken! Wat je bovendien ook heel goed geleerd krijgt is de juiste ademhalingstechniek toe te passen bij elke handeling die de therapeut doet. De juiste ademhaling bepaalt uiteindelijk de effectiviteit van de behandeling.

Uit grond van mijn hart kan ik alleen maar zeggen: Dat Peter Gouw een hele serieuze therapeut en docent is, hij is zeer kundig en heel nauwkeurig in zijn behandelingen en lesgeven als docent!

Fleurige Groeten
Peter Houben

by Leon on Ohmpunctuur
Ohmpunctuur

In 2016 getriggerd en door een toevalligheid (niets is toeval in dit leven) een afspraak gemaakt, voor wat ik in eerste instantie dacht een klankschaal/ ohmpunctuur massage van Peter. Niets van dat alles was wat op mijn pad kwam, wel een overweldigend gevoel van op mijn plek te zijn en eindelijk thuis komen.


Mijn zoektocht was al lang gaande en ik weet wat ik wil. De omstandigheden waarin ik mij momenteel bevind verhinderen mij de cirkel te doorbreken… dacht ik.


De eerste ontmoeting met Peter heb ik samen met mijn partner gepland. Fijn om ook direct op afstand te kunnen observeren (observeren = leren). Er beweegt iets, er resoneert meer dan alleen klank.
Uit pure interesse en voor het thuiskom gevoel heb ik daarna de 1-daagse training gevolgd. Het heeft mij nog meer geraakt. Een tweede afspraak gemaakt… die mijn leven voorgoed heeft veranderd. Ik heb het gevoel echt thuis te zijn na een lange reis, en Peter luistert graag naar de reisverhalen, maar ontwricht tegelijkertijd ook barrières en mijn pantser.


Het geloof, geloven in, vertrouwen en zijn begeleiding je eigen pad te vervolgen, te ontdekken, daarin te groeien. Altijd met respect, overgave, passie en liefde.
Ik heb weer vertrouwen dat mijn pad meer mogelijkheden biedt, ik ontdek dat er verbanden zijn in resonantie van mens, dier en plant. Verbanden ook in klank, ritme. Kennis vergaard in het verleden, opgeslagen, komt nu van pas. Het zijn puzzelstukken die passen, het resoneert in mij en geeft mij ruimte. Ruimte om weer thuis te mogen ZIJN.


Wellicht geïnfecteerd met het Ohm-virus.


Dankje Peter voor de klanken in mijn stilte. De manier voor mij om mijn cirkel te doorbreken.

by Anneke on Ohmpunctuur

Vandaag is mijn man jarig. Daar hij niet zo van de cadeau’s in de vorm van spullen is heb ik hem vorige week verrast met een duo behandeling bij Ohmpunctuur. Wat een bijzondere ervaring was dat !!!

Behalve dat wij tijdens deze behandeling energetisch op elkaar werden afgestemd maakte het ons weer heel erg bewust van de verbinding die wij met elkaar hebben. Ik “voelde” en “zag”  weer heel duidelijk hoe uniek, mooi en liefdevol wij als mens zijn en hoe bijzonder onze verbinding is. Het maakte mij ook bewust dat echt samen “zijn” niet iets vanzelfsprekends is. Over mooie  en liefdevolle mensen gesproken: Peter en Renske wat jullie tijdens deze behandeling met jullie unieke gave teweeg brengen maakt dat wij er met dankbaarheid en liefde op terug kijken/voelen. Dank jullie wel. X

by Kim on Ohmpunctuur

Onlangs kwam ik met Peter in contact. Ik kampte met mijn gevoeligheid, hierdoor nam ik o.a. energieën van anderen over en wist ik soms niet meer wat van mij was of van de ander. De wereld kwam intens binnen, ik voelde iedereen en  werd hier letterlijk ziek van. Ik had al zoveel gedaan, en op de een of andere manier bleef ik in cirkeltjes gaan.  Hoewel ik al heel wat healers/lichtwerkers de revue zien passeren en er eigenlijk klaar mee was, begon ik -ietwat sceptisch-  aan mijn eerste sessie.


Die was echt life changing! Vanaf dat moment wist ik: dit is anders. Ik voelde diep in mijn hart, dit is de sleutel  tot verandering.  Ohmpunctuur heeft mijn leven nu al enorm veranderd. Een sessie in resonantie werkt nog dagen door en zorgt ervoor dat ik bergen kan verzetten, weer helemaal in mijn natuurlijke, krachtige flow kom en mijn levensvreugde per dag toeneemt. Het openen van mijn Kundalini zorgt ervoor dat ik meer en meer stroom, nog meer straal en nog meer onvoorwaardelijke liefde ervaar. Voor de overige momenten, die gelukkig steeds minder worden, heb ik de stemvorken die me helpen mezelf energetisch schoon te houden, of bij te tanken.  


Ik heb Peter leren kennen als een man met een enórme drive en passie.  Niet alleen heeft hij zijn gouden hart op de juiste plaats zitten,  hij is  voor velen een  rots in de branding. Peter staat voor iedereen klaar, deelt zijn kennis vanuit liefde en compassie, en geeft je op de juiste momenten een benodigde schop onder je kont.  De kennis die hij heeft van sound en het boeddhisme is fenomenaal.  Daarnaast beschikt hij over een feilloos waarnemingsvermogen. Zijn nuchterheid en ‘cut-the-crap-mentaliteit’ is een van de dingen die ik enorm aan hem waardeer.  Peter schroomt niet om te zeggen wat hij ziet, op zijn eigengereide manier, is eerlijk en recht door zee.  


Ik kan het iedereen aanraden, als je echt de diepte in wilt, bereid bent aan jezelf te werken, naar jezelf te kijken en het heft in eigen handen te nemen, hierbij aangestuurd door iemand die écht kennis heeft van zaken, je uitdaagt, spiegelt en op tijden een hart onder de riem steekt, dan is Ohmpunctuur echt iets voor jou. Hij doet het niet voor, maar mét je. 


Dank voor wie je bent lieve Peter, je hebt een prachtige praktijk opgezet met (h)eerlijke, liefdevolle mensen aan je zijde, en ik ben blij dat ik je heb ontmoet! Je bent een prachtvent. Met een gouden hart, en gouden stemvorken ???? Je hebt me doen inzien dat mijn gevoeligheid een kracht/gave is, en geen last. Ik kijk uit naar het vervolg van deze muzikale reis! In diep vertrouwen en dankbaarheid.


Dank voor je (engelen)geduld, je openheid, je geloof,  je delen en vooral je zijn!


Liefdevolle knuffel, Kim

by Wil Bevers on Ohmpunctuur

Op zondag 29 april heb ik de workshop Mala & Mantra gedaan, samen met Annemarie en Claudia. Deze cursus werd gegeven door Renske en Rémon. Het was een mooie ervaring  in een heel ontspannen sfeer. Mantra’s zingen is voor mij sowieso al heel fijn om te doen en als je daar dan  een zelf gemaakte mala bij gebruikt waar tijdens het maken ervan de intentie van een mantra ingezet wordt maakt het nog iets specialer. Ik heb meerdere mala’s maar deze voelt echt anders omdat je hem zelf, met je eigen energie gemaakt hebt en is daardoor ook speciaal omdat er maar èèn zo’n mala is. Tashi Delek, Wil

by Kim on Ohmpunctuur

Peter, waar te beginnen.. en zijn hier wel woorden voor.. evenals mijn hoofd dat vooral leeg was en mijn lijf dat zonder oordeel ontvankelijk was voor iedere trilling aanwezig. Het allemaal laten gebeuren en de energie zijn/haar werk laten doen, dat is het hoogst haalbare / de meest prettige staat van zijn wanneer ik in je aanwezigheid ben en bezig ben mezelf te ontwikkelen en diep gewortelde pijnen de ruimte wil kunnen geven. Met ontwikkelen bedoel ik iets tweeledigs dat tegelijkertijd plaats vindt; je bent me praktisch aan het onderwijzen in de wondere wereld der resonantie therapie, waarbij ik zelf tegelijkertijd het ‘object’ of ‘subject’ (ofwel de aanwezige energie) ben, waardoor ik niet anders kan dan leren van mijn eigen knelpunten en deze tegelijkertijd doorvoelen, waarop ik een staat van verlichting ervaar. Resultaat = euforie; ik begrijp je lessen, plus het geleerde werkt.

Er zijn pagina’s vol te typen over hoe prachtig mijn eerste 1 op 1 training bij je was, en tegelijk is het kort samen te vatten; met energie ‘werken’ voelt geweldig, helder en doelgericht. Ik hoop dat ik velen zal mogen inspireren in de toekomst via de kennis die je me laat herinneren.

Aan de slag nu! Ik heb er enorm veel zin in ????

by Jan en Ans on Ohmpunctuur

Lieve Peter en Renske wij hebben als stel een cursus op maat bij jullie gevolgd.Dit was een heel fijne en bijzondere ervaring. Buiten het feit dat we met de stemvorken leerden werken, leerden we ook de zwakke en sterke punten in onze relatie kennen. En hoe we elkaar daarin konden versterken. Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor deze 2 fantastische dagen .

Veel liefs Jan en Ans

by Veronique on Ohmpunctuur
Module 1

Bijzonder hoe Peter je dichter bij jezelf kan brengen met deze mooie methode. Mooi om te ervaren wat resonantie met je kan doen, en je er vooral zelf mee kunt doen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.


Namaste Peter en ook de groep.


Veronique

by Anneke van Rijswijk on Ohmpunctuur

Hoi Peter en Renske en natuurlijk allen die betrokken zijn bij Ohmpunctuur….. ik wens jullie ongelooflijk veel succes voor 2018. Ondanks dat ik slechts 2 modules heb gevolgd, heeft het voor mij een heel positieve verandering gebracht. Ik ben daar nog steeds dankbaar voor en blij dat ik jullie nog steeds kan en mag volgen.

by Anneke on Ohmpunctuur

Goedemorgen lieve mensen, ik wil jullie bedanken voor de mooie bijzondere avond. Ben jullie stuk voor stuk dankbaar, wat een bijzondere gave hebben jullie. En dat ik daar dan gewoon tussen mag gaan liggen.


Wat jullie weten “neer te zetten” met elkaar, door samen “te werken” is echt groots!!! lieve groetjes Anneke
by Ilonka on Ohmpunctuur

Een groot cadeau voor mezelf waar veel gebeurt en deze twee dagen wel een week lijken. Diep naar binnen kijken voelen en dan weten wie je bent en waar je aan mag werken. Heel mooi hoe Peter Gouw dat doet en alles wat er zich aandient weet in te zetten om jou te helpen, daar is er maar 1 van. Het heeft mij inzicht gegeven wat mijn kwaliteiten zijn en daar ben ik heel blij mee. 70 wierookstokjes aansteken een heel mooi boeddhistisch ritueel met alles wat daar bij komt kijken. Voor dat ik het zelf had uitgerekend stond het al klaar.  Lieve Renske en Peter het was en is een verrijking in alles wat is langs gekomen. Vandaag hou ik het op 3 wierook stokjes.

Liefs Ilonka

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
X