Sound Healing

Ohmpunctuur Sound Healing

 

De Ohmpunctuur Sound Healing is een vorm van healing waarbij klank en trilling ingezet worden voor het ondersteunen en bevorderen van de welzijn van de mens.

 

Binnen de Sound Healing van Ohmpunctuur wordt klankresonantie op verschillende manieren toegepast. Door gebruik te maken van een klankdiagnose en te luisteren naar de verschillende energiestromingen in het lichaam, is te horen waar de doorstroming van de energie uit balans is, of waar zich een blokkade bevindt. Voor deze sound healing worden instrumenten gebruikt als stemvorken, klankschalen, kristallen schalen, verschillende gongs en de diversiteit van hun specifieke klanken. En natuurlijk de unieke dubbele geometrische klanktafel waar Ohmpunctuur mee werkt. Meer lezen over deze klanktafel? Klik hier.

 

Ohmpunctuur is altijd op zoek naar innovatieve wijzen van werken als het gaat om resonanties en klank en is daarom zo ver mogelijk de tijd vooruit in de geometrie van de klank. In combinatie met de klanktafel worden bijvoorbeeld ook de kristallen stemvorken en piramides, de gouden en zilveren kristallen klankschalen (dit resoneert met het colloïdaal goud en zilver in het lichaam), de gouden kristallen piramide en de 14 geometrische kristallen schalen. Tijdens de sound healing ervaar je het universum in trilling onder je, boven je en rondom je.

 

Effecten Ohmpunctuur Sound Healing

 

De Ohmpunctuur Sound Healing kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor de anatomie van het lichaam. Hierdoor ontstaat een betere energiecirculatie. Klankhealing vergroot je levenskracht, gezondheid en verbetert het immuunsysteem door een verhoogde en verbeterde lymfedrainage (het stimuleert de lymfe circulatie in de bindweefsels en schadelijke stoffen worden afgevoerd). Ook worden maag, darmen en lever gestimuleerd, de spijsvertering en ontslakking bevordert en het geeft een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt al na tien minuten en brengt energiebanen weer in evenwicht. Verdere bekende positieve effecten zijn:

 

  • vermindering van gewrichtspijnen
  • maakt rug- en bekkenspieren los
  • strekt en ontlast de gehele wervelkolom en ontlast tussenwervelschijven
  • maakt weefsels en banden sterker
  • versnelt gewichtsverlies
  • bevordert de vorming van bloedcellen en verbetert de bloedsomloop. Hierdoor wordt het hele lichaam (de huid, spieren en organen) beter van zuurstof voorzien geeft flexibiliteit en beweegkracht van klankresonantie, waardoor de pijn vermindert
  • geeft bescherming tegen electrosmog en straling.

 

Ook op het emotionele niveau heeft Ohmpunctuur Sound Healing verschillende effecten die per persoon verschillen. Je voelt je weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, je hoofd is rustig, je staat met beide benen goed op de grond en je pad is weer duidelijk. 

 

Maar wie kan het je beter uitleggen, dan de mensen die je voorgegaan zijn?


Lees hier de reacties op de Ohmpunctuur Sound Healing.