Module 6 – Ohmpunctuur Masterclass

 

In deze module c.q. seminar verplaatsen we ons naar Slovenië. In deze laatste masterclass ga je internationaal samenwerken met andere Ohmpunctuur sound healers (o.a. psychotherapeut en sound healer Metka Erbida Golob).

 

Module 6 staat voor het totale pakket van Ohmpunctuur: alle onderdelen van de sound healing worden geïntegreerd. Je krijgt een casus en zal hier examen in doen. Ter voorbereiding gaan we de volledige Ohmpunctuur methode toepassen voor de verschillende doelgroepen. Je eigen casus kan je die hele week oefenen voor het examen dat aan het eind van de seminar week gepland staat.

 

Bij het behalen van het examen ontvang je het officiële Ohmpunctuur Certificaat als zijnde ‘Master in de Ohmpunctuur Sound Healing’. Tussen de activiteiten is er voldoende ruimte om tot jezelf te komen en tijd om te genieten van de prachtige, rustgevende omgeving in Slovenië waar de elementen nog zuiver en helend zijn.

 

Seminar (1 week) inclusief diverse workshops, toepassing etnische instrumenten in de Ohmpunctuur behandelingen, klank heling en lezingen.

 

Wil je deelnemen aan Module 6? Neem dan contact op met Ohmpunctuur Academy voor meer informatie.

Adres

Ohmpunctuur Academy
Sprengenweg 148
7314 PL Apeldoorn

 

Contactpersoon

Renske Sackman
06- 23 72 19 88
renske@ohmpunctuur.nl

 

www.ohmpunctuur.nl

 

X