Persoonlijke training – Muziek als Medicijn

 

Ohmpunctuur heeft een nieuwe training ontwikkeld speciaal voor muzikanten en vocalisten!

 

Een van de oudste vormen van communicatie en heling is toch wel het maken van muziek. De taal van de klank is een taal die universeel is en die ons allemaal verbindt. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Het maken van muziek brengt je in contact met jezelf, brengt ontspanning en laat je creativiteit stromen. Daarnaast is het een belangrijke brug naar je intuïtieve zelf en de spirituele wereld om je heen.

 

Wanneer je een instrument leert spelen, begint dat vaak met het leren lezen van noten en het spelen van bestaande liedjes. Maar wanneer je vertrouwder raakt met een instrument kun je ook de wens voelen om meer dan alleen klank over te brengen, om energetisch te leren spelen. De muziek wordt dan een verlengstuk van wie jij bent als mens. Het wordt een manier om je emoties te uiten, om je te verbinden met jezelf en anderen. Je speelt dan vanuit de diepere lagen van bewustzijn.

 

In deze persoonlijke training ga je ontdekken wat je allemaal nog meer kunt doen met muziek, met klank. Het gaat verder dan noten lezen van bladpapier, en brengt je in contact met jouw innerlijke muzikant. Je leert hoe je je energetisch kunt verbinden met je instrument (dit kan ook je stem zijn) en dit over te brengen op de ander. In deze training wordt de psychologie van de chakra’s geïntegreerd in het maken van muziek. Kortom, jij en je instrument worden samen een helende klank. Je muziek wordt medicijn, voor jezelf én de ander.

 

Hoe wil jij het instrument wat je al bespeelt of je eigen stem gaan inzetten?

 


Praktische informatie

 

Locatie: Ohmpunctuur Academy, Sprengenweg 148, Apeldoorn

 

Opbouw: 1 of meerdere trainingsdagen (in overleg)

N.B. de opbouw van de training is afhankelijk van jouw wensen en leerdoel en wordt in overleg met jou ingevuld.

 

Data: in overleg

 

Tijden: De trainingsdagen zijn elk van 10:30 – 16:30 uur

 

INVESTERING

 

Trainingsdag: € 299 per dag (per persoon)

Indien je met 2 personen deelneemt aan een persoonlijke training, dan geldt er een aangepast tarief. Je bent dan voordeliger uit. Neem hiervoor contact op via renske@ohmpunctuur.nl.

 

Exclusief: Eventuele materialen en instrumenten.

 

Ben je benieuwd of deze training wat voor jou is? Maak dan nu een afspraak voor een gratis (online) intake! Mail naar renske@ohmpunctuur.nl