Patricia Kraak

 

Wie ben ik?

Ik ben Patricia Kraak, een therapeut met een hart vol liefde voor klanken en de helende kracht van soundhealing.

Mijn benadering is zacht en liefdevol, altijd afgestemd op de individuele behoeften van degene die bij mij komt. Ik geloof in de kracht van zachte aanraking en de diepe, transformatieve werking van resonantie, die samenwerken om balans en welzijn te bevorderen.

Naast de 1-op-1 behandelingen geef ik ook les in de Ohmpunctuur modules, speel ik met veel liefde mee in de Ohmpunctuur Healing Gong Circle en geef ik soundhealings & klankreizen in mijn eigen praktijk Patricia Kraak Soundhealing in Eersel en op aanvraag op locatie.

 

Wat bied ik aan?

Je kunt bij mij terecht voor een resonantiebehandeling & klankschaalmassage volgens de Ohmpunctuur methode en een Source-Ki massage.

 

Wat is Source Ki klank & massage?

Source Ki klank & massage is een diepgaande helende ervaring die de levensenergie, of ‘Ki’, die door ons allen stroomt, opnieuw in balans brengt en harmoniseert. Deze vorm van massage combineert traditionele massagetechnieken met de subtiele energie van lichttaal en klank, om een unieke helende sessie te creëren die zowel het fysieke lichaam als de energetische lichamen aanraakt.

 

Wat doet een Source Ki massage precies? Het helpt om blokkades in het energetische systeem van het lichaam op te heffen, waardoor de Ki vrij kan stromen. Dit bevordert niet alleen een diepe staat van ontspanning, maar stimuleert ook het zelfhelende vermogen van het lichaam, vermindert stress en angst, en verbetert het algemene welzijn.