Renske Sackman

 

 

Renske Sackman werkt als personal assistant voor Ohmpunctuur en verzorgt de administratie en de marketing van het bedrijf.  Ook biedt ze ondersteuning aan mensen die een eigen praktijk hebben of willen starten. In persoonlijke coachingssessies brengt ze helder en duidelijk in kaart wat je wil bereiken met je praktijk, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dit kunt uitdragen. 

 

In 2016 ontmoette Renske Peter Gouw tijdens een workshop over sound healing. Vanaf dat moment is ze geïnspireerd geraakt door de kracht van resonantie en sound healing. Renske heeft altijd al een passie gehad voor onderwijs. Ze heeft lange tijd als docent en studiecoach gewerkt bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft hier vele studenten begeleid in hun studie en persoonlijke ontwikkeling. Het is haar missie om mensen te begeleiden op hun pad naar bewustwording. Hiervoor maakt ze, naast resonantie, onder andere gebruik van de psychologie en filosofie van het Tibetaans boeddhisme. Verder is ze opgeleid als Ohmpunctuur Sound Healer door Peter J. Gouw en heeft ze diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van energetische healing en persoonlijke ontwikkeling.

 

Renske bestudeert de werking van resonantie op de chakra’s en de aura en maakt deze kennis toegankelijk en toepasbaar voor iedereen. Ze heeft het vermogen om deze, soms abstracte, informatie in duidelijke taal en beelden te vertalen zodat dit aansluit bij de moderne manier van denken en leren.