Planetaire stemvorken & 5G

 

In de tijd waarin we leven worden we continue bloot gesteld aan straling van onder andere computers, mobiele telefoons en wifi. Met de komst van het 5G-netwerk, met frequenties hoger dan 30 GHz, neemt de hoeveelheid straling alleen maar toe. En dit heeft een grote invloed op de gezondheid van mens, dier en het milieu. Kleinschalige studies laten zien dat 5G frequenties in staat zijn om de genexpressie te veranderen, de huidtemperatuur te verhogen, de celgroei te stimuleren en ontstekingsbevorderende effecten op het immuunsysteem kunnen hebben. Kort gezegd veroorzaakt deze straling veel stress. Dit zou kunnen leiden tot een verhoogd risico op kanker, neurologische afwijkingen, onvruchtbaarheid en metabole ziekten. 

 

Gelukkig is er ook een manier om jezelf te beschermen. De natuurlijke resonanties van de Ohmpunctuur stemvorken en (kristallen) klankschalen zorgen ervoor dat de negatieve spanning die in ons systeem ontstaat door de enorme hoeveelheid straling, getransformeerd kan worden. Hierdoor wordt je aura sterker, kom je weer terug in je oorspronkelijke trilling, en ben je dus beter beschermd tegen de gevolgen van stress. De planetaire stemvorken en kristallen schalen helpen je tevens om los te komen van oude patronen en emoties die je belemmeren om je leven te Leven. Je krijgt weer de voeding die je nodig hebt om in je kracht te staan. Dit is ook zeer belangrijk als je als Ohmpunctuur therapeut mensen wil ondersteunen in hun welzijn. Als je niet sterk genoeg bent, zul je gemakkelijker de spanningen en emoties van anderen overnemen. Dit kost veel energie en kan ervoor zorgen dat je in een healers burn-out terecht komt. Nu is het tijd dat je niet alleen andere mensen helpt, maar ook voor je eigen gezondheid gaat zorgen. In deze 2-daagse Masterclass ga je dan ook leren hoe je jezelf kunt beschermen en sterker kunt maken met behulp van de planetaire stemvorken en kristallen schalen.

 

Deze workshop is speciaal voor Ohmpunctuur therapeuten die Module 3 al gevolgd hebben en werken met de chakra stemvorken.

 

Kijk in de agenda voor de data en overige praktische informatie.

Adres

Ohmpunctuur Academy
Sprengenweg 148
7314 PL Apeldoorn

 

Contact
renske@ohmpunctuur.nl
06 – 53814446

 

www.ohmpunctuur.nl

X