Workshops

Planetaire Stemvorken & 5G

 

In de tijd waarin we leven worden we continue bloot gesteld aan straling van onder andere computers, mobiele telefoons en wifi. En dit heeft een grote invloed op de gezondheid van mens, dier en het milieu. Gelukkig is er ook een manier om jezelf te beschermen. De natuurlijke resonanties van de Ohmpunctuur stemvorken en (kristallen) klankschalen zorgen ervoor dat de negatieve spanning die in ons systeem ontstaat door de enorme hoeveelheid straling, getransformeerd kan worden.

 

Lees meer

Ohmpunctuur en Gong

 

De Gong Workshop is een bijzondere workshop waarin je leert met de gong te werken volgens de unieke Ohmpunctuur methode. Je leert werken met de geometrie en chakra-psychologie van de gong, het reinigen van de aura, energetisch werken met de gong, het herkennen van geluidsgolven en klankkleur, werken met de sterrenbeelden en verbindingen te leggen in frequentie en klank. 

 

Lees meer

Chakra Challenge

Tijdens de Chakra Challenge ontdek je hoe je de psychologie van de chakra’s voor jezelf maar ook voor je cliënten kunt laten werken. Waar liggen jouw kwaliteiten, ben je goed gegrond, hoe groot is de liefde voor jezelf en hoe staat het met je hoger bewustzijn? Wat kom je tegen in het dagelijkse leven en wat kun je doen om dit te transformeren?

 

Lees meer

Je Naam als Levenskompas

In de geboortenaam zit je ware levenspotentieel opgeslagen. Onder andere door de manier waarop jouw naam uitgesproken is (wordt), zijn gaandeweg je leven allerlei indrukken aan je naam gaan kleven. Dit zorgt voor vertroebeling en onbewuste spanning op je naam, waardoor de klank van je naam onvoldoende kan resoneren met degene die je van nature bent. In deze ervaringsgerichte training gaan we op verschillende manieren aan de slag met je naam.

 

Lees meer

X