Workshops

Workshop Ohmpunctuur & Gong

De workshop Ohmpunctuur & Gong is een bijzondere workshop waarin je leert werken met de Aziatische basis gong volgens de unieke Ohmpunctuur methode. Tijdens de workshop speel je op jouw eigen nieuwe, met de hand geselecteerde gong, die alle tonen van het heelal in zich heeft. Je hoort en voelt wat de gong in resonantie voor jou en de ander doet.

 

Lees meer

Workshop Energetisch Klankhealing Concert

In deze workshop leer je in 2 cursusdagen hoe je een energetisch klankconcert geeft voor groepen, bij ceremonies of in combinatie met yoga en meditatie. Door gebruik te maken van de psychologie en resonantie van de chakra’s en de energie van de groep, is het mogelijk om een klankconcert te geven dat naast ontspanning ook een helende werking heeft.

 

Lees meer

Diverse Workshops

Ohmpunctuur is altijd op zoek naar nieuwe resonanties en aanvullende instrumenten om mee te gaan met de energie van de huidige tijd. Naast onze vaste workshops, modules en opleidingen, die uiteraard ook meebewegen met de energie, bieden we ook diverse eenmalige workshops aan. Voor jezelf, jij bent tenslotte het instrument, of als aanvulling/update van je kennis in resonantie voor je cliënten. Blijf in balans en ga mee met de energie! Kijk in de agenda voor al onze workshops. 

 

Ga naar Agenda