Ohmpunctuur in de krant!

Begin juli nam journaliste Daniëlla Elshof contact op met ons. Of ze een artikel mocht schrijven over een Ohmpunctuur sound healing. Ze wilde graag ervaren wat deze sound healing met je doet, en hierover een stukje schrijven voor in de krant. In juli was het dan zover: Daniëlla kwam langs voor een sound healing door Peter. 3 uur later verliet ze de praktijk in Apeldoorn met de woorden: “hoe moet ik deze ervaring nu ooit in woorden omschrijven!?” Het is haar toch gelukt, en haar artikel staat nu in een aantal regionale kranten. Hieronder kun je het artikel lezen:

 

Helemaal zen de deur uit na ohmpunctuur

 

Door zijn klanktherapie te combineren met coaching vanuit de traditionele boeddhistische leer, wil Peter Gouw ons optimaal laten ontspannen. Oohmmmm.

FOTO SHUTTERSTOCK

Resonantie valt niet tegen te houden.

 

Of ik op het bord zeven punten wil opschrijven die ik als positief en negatief ervaar. Na vier punten haper ik. Vaker nee durven zeggen? ,,Je blijft te veel in je hoofd hangen, wat komt er van binnenuit?”, zegt Peter. Een ohmpunctuur Sound healing in Apeldoorn ondergaan is geen kwestie van binnenkomen en gaan liggen. Het gaat de diepte in. Peter verbindt de zeven energieknooppunten in het lichaam, de chakra’s, met mijn opsomming op het bord. Stroomt de energie niet door, dan heeft dat effect op hoe je je voelt en functioneert.

 

Het is de bedoeling dat ik me, liggend op mijn rug, overgeef aan de trillingen van de klankschalen. Peter beweegt ze vanaf mijn voeten naar mijn hoofd. ,,Vergeet niet te ademen”, zegt hij. Goed ademhalen valt niet mee. Handen op de buik, laten opbollen en rustig uitblazen. Niet te veel nadenken! Pas als ik me dieper ontspan, voel ik de trillingen van binnen. Wat er precies gebeurt, laat zich moeilijk uitleggen. Maar dát er wat gebeurt beaam ik. Geen idee of mijn chakra’s doorstromen, maar ik loop stressvrij de deur uit. Thuis werkt de sessie door. Niet te veel denken, meer voelen.

 

Sfeer in de sessie

+ Mandala’s, foto’s van leermeester Lama Gangchen Rinpoche en wierook. Je vergeet snel dat je in Apeldoorn bent. – Heb je er niets mee? Je kunt altijd je ogen sluiten en je overgeven aan de klanken.

 

Ontspannend

+ Mijn spanningen verdwijnen. Of je wilt of niet, resonantie valt niet tegen te houden. – Te veel weerstand werkt averechts. Toelaten dus maar, zelfs al word je er misschien lacherig van.

 

Kwaliteit van behandelaar

+ Persoonlijke aandacht, heldere coaching: blijf niet hangen in je eigen praktische bezwaren. – Vind je aanrakingen lastig? Voelt het ongemakkelijk, geef het aan.

 

Prijs kwaliteit

+ 95 euro voor een uur. Lichaam en geest varen er wel bij. – Ohmpunctuur duurt met intake twee uur en kost dan 145 euro. Zorgverzekeraars vergoeden het niet.

 

Eindoordeel

**** Wat een heerlijke luxe!

Geen reactie's

Geef een reactie

X